0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

U POTRAZI ZA 21. ANGAŽMANOM: Mrdaković pregovara sa klubovima iz Azije

Objavljeno: 25.02.16 u 17:20

U dosadašnjem delu karijere, Mrdaković je bio pravi svetski putnik, pošto je promenio 20 klubova.

Srpski fudbaler Miljan Mrdaković napustio je redove člana grčke fudbalske lige Agrotikosa, posle manje od dva meseca saradnje i karijeru će najverovatnije nastaviti u Aziji, pošto trenutno pregovara sa klubovima iz Kazahstana i Tajlanda. Razlog rastanka sa grčkim klubom je moralne prirode, iz odanosti prema treneru Goranu Stevanoviću, koji je takođe nedavno napustio Agrotikos.

– Solidarisao sam se sa ‘Plavim’ Stevanovićem koji je bio i najzaslužniji za moj dolazak iz Vojvodine u Agrotikos i vratio sam se u rodni Niš. Nisam više mogao da ostanem tamo. Imam ponude nekoliko klubova iz Azije, videćemo se da li će se realizovati neki transfer – istakao je Mrdaković.

Ukoliko prihvati neku od ponuda klubova iz Azije, Mrdaković će se vratiti na taj kontinent posle nešto više od godine dana. Najveći utisak srpski fudbaler je ostavio igrajući u Singapuru, za Tampines, gde je imao status zvezde.

– Postigao sam 26 golova, igrali smo u Azijskom kupu, gledali su me kao zvezdu. Bila je to sezona za pamćenje – naglasio je Mrdaković.

On ističe da postoji mogućnost da na leto ponovo obuče dres niškog Radničkog u kojem je i započeo karijeru. Od tada, iskusni centarfor je redom igrao za Partizan, Anderleht, OFK Beograd, Gent, Salcburg, Metalist, Makabi Tel Aviv, Gimaraeš, Šandong, Apolon, Etnikos, AEK Larnaka, Đangsu, Paralimni, Veriju, Tampines, Levadijakos, Vojvodinu i Agrotikos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter