4
Domaći fudbal

SKAUTI: Bordo i Kaljari ‘kroje’ tim Partizana?

Objavljeno: 25.02.16 u 21:15

Večiti 150. derbi na programu je u subotu od 17 časova, a svoje mesto na stadionu u Humskoj zauzeće veliki broj skauta evropskih klubova.

Čak bi moglo da se desi da oni „kroje“ timove pred svetkovinu srpskog fudbala. Naime, danima su mediji spekulisali da bi na golu Partizana protiv Crvene zvezde mogao da debituje Bojan Šaranov, ali se to po svemu sudeći neće dogoditi. Skauti Bordoa i Kaljarija najavili su dolazak u Beograd kako bi na delu videli mladog čuvara mreže crno-belih Filipa Kljajića. To bi moglo da promeni odluku trenera Ivana Tomića i da ne napravi izmenu na poziciji golmana, već da sačuva čuvara mreže iz utakmice sa OFK Beogradom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naravno, strateg crno-belih neće ništa uraditi na svoju ruku, već će se konsultovati sa trenerom golmana Radišom Ilićem. Podsetimo, Filip Kljajić je šansu u Partizanu dobio krajem prošle godine kada je u klub došao trener Ljubinko Drulović. Bojan Šaranov se priključio crno-belima ove zime i još nije debitovao u zvaničnoj utakmici.

0
0

4 Komentara

  1. Ne lupajte. Kljajic je momak izuzetnih refleksa, ali je tacno da zbog neiskustva na velikoj sceni ima nekih problema, posebno u organizaciji odbrane kod prekida. Njegovi refleksi mu pomazu da brani neodbranjivo iz bliza! To se ne uci!Problemi koje on ima se relativno lako resavaju radom, tj treningom.Uoceno je da ima veliku tremu na velikm mecevima narocito kad protivnik neprestano napada. Izbacuje loptu u aut umesto u polje prema svom igracu…!Ali, stvarno, niko mu ne moze osporiti izuzetne reflekse i tehniku odbrane. Mislim da on za vrhunskog vratara treba vise iskustva , vise velikih meceva. I takticke obuke.Sa druge strane,Bojan Saranov nas nije uverio da je bolji od Fice, naprosto jos nije prevazisao krizu u koju svaki igrac neminovno upadne pri promeni sredine. Pokazao je nesigurnost u intervencijama, posebno kod niskih lopti a nije ni blagovremeno istrcavao u mecevima na kojima je branio. To je ono sto sam licno primetio. Ali, znate sta, sa golmanima je to malo cudno, nikad ne znas kad ce da poludi! A i sama pozicija golmana je do boga nezahvalna. Uvek na ivici ambisa .I uvek na ivici golmanske slave! Za Derbi pricu: vrlo lako se moze desiti da golman odluci mec!

    0
    0
    Odgovori
  2. Filip Kljajic je prosao omladinsku skolu u zvezdi i tamo je bio rezerva svih osam godina.Odakle pravo ovim slepcima u upravi da forsiraju rupu koja ne zna ni zivi zid da postavi???????

    0
    0
    Odgovori
    • Ne znam da li si upucen, ali i njegov otac je bio trener raznih mladjih selekcija u Zvezdi, kao i u filijali Sopotu…. Kad pored toga nije mogao da bude standardan, sta reci…

      0
      0
      Odgovori
  3. Svima je jasno da su u klubu ljudi koji imaju za cilj unistenje Partizana, ali ovo bi i za njih bilo previse. Filip Klajic nma kvalitet da brani ni u drugoj ligi Ukrajie, a kamoli u Francuskoj ili Italiji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter