1
Evropske lige

ĆIRO BLAŽEVIĆ OTKRIO TAJNU: Evo kod kog je reprezentativca Hrvatske pronašao prostituku i šta je uradio…

Objavljeno: 25.02.16 u 20:17

Legendarni hrvatski fudbalski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević imao je predavanje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku gde je u svom stilu briljirao.

Najzanimljiviji deo bio je kada je studentima ispričao anegdotu kada je kao selektor Hrvatske iz sobe dvojice reprezentativaca otkrio prostitutku. U priči su učestvovali legendarni napadač Alen Bokšić i Igor Štimac.

– To je bilo oko jedan sat iza ponoći. Došao sam do jedne sobu i mislio sam da čujem porno film. Ali, nije pornić. ‘Otvori’, vičem, a Alen Bokšić odgovara: „Spavamo“. Ma spavate vi p… m… „Otvaraj“, vičem dalje, a Štimac mi otvori vrata, a kupatilo zaključano. Pošto sam vikao otvori prostitutka otvori. Ali hoće da pobegne. Uhvatim je za torbu i pitam jesu li platili. Kaže jesu, a ja je onda oteram – istakao je Blažević i nastavio:

– Šta da radim sada? Štimca bi odmah oterao, ali Bokšića volim, on je primer za čestitost, ali ovaj ga navukao i doveo mu mačku. Odlučim da ćutim, jer će to možda da mi zatreba. I zatrebalo mi je jednom – otkrio je Blažević, a preneo Jutarnji.hr.

Studente u Osjeku je zanimalo da li je legendarni stručnjak pogrešio u vezi Roberta Prosinčekog koji je završio u Crvenoj zvezdi.

– Zaj… sam – kratak je bio Ćiro.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter