Danilo Pantić je bio jedan od najvećih talenata srpskog fudbala, a takav status mu je doneo i ugovor sa slavnim Čelsijem koji ga je prosledio na pozajmicu u holandski Vitese.

Pošto nije želeo da potpiše novi ugovor sa Partizanom Pantić je, baš kao sada Andrija Živković, sklonjen iz prvog tima crno-belih.


Usledio je ugovor sa klubom iz Londona, pa slanje na kaljenje u Holandiju. Međutim, Pantić se nije najbolje snašao u Viteseu i češće je na klupi ili tribinama nego na terenu pa mu je iz kluba poručeno da slobodno može da napusti klub ukoliko pronađe tim u kom će igrati više.

– Dečko želi da igra i mi smo mu rekli: ako nađeš klub koji te želi, slobodno možeš da ideš. On mora da shvati da u Viteseu ima veoma jaku konkurenciju na sredini terena. Konsultovaćemo se i sa Čelsijem, nekoliko liga je još u opticaju za Pantića, rekao je trener Vitesea Rob Mas holandskim medijima, a prenosi Informer.

Ranije se govorkalo da bi Pantić mogao da nastavi u Portugaliji odnosno u “Meki” za srpske fudbalere Benfiki ili u krajnjem slučaju u Belanensesu.