10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIJE HTEO DA OSTANE U PARTIZANU: Veliku nadu srpskog fudbala sada niko neće

Objavljeno: 22.02.16 u 12:27

Danilo Pantić je bio jedan od najvećih talenata srpskog fudbala, a takav status mu je doneo i ugovor sa slavnim Čelsijem koji ga je prosledio na pozajmicu u holandski Vitese.

Pošto nije želeo da potpiše novi ugovor sa Partizanom Pantić je, baš kao sada Andrija Živković, sklonjen iz prvog tima crno-belih.

Usledio je ugovor sa klubom iz Londona, pa slanje na kaljenje u Holandiju. Međutim, Pantić se nije najbolje snašao u Viteseu i češće je na klupi ili tribinama nego na terenu pa mu je iz kluba poručeno da slobodno može da napusti klub ukoliko pronađe tim u kom će igrati više.

– Dečko želi da igra i mi smo mu rekli: ako nađeš klub koji te želi, slobodno možeš da ideš. On mora da shvati da u Viteseu ima veoma jaku konkurenciju na sredini terena. Konsultovaćemo se i sa Čelsijem, nekoliko liga je još u opticaju za Pantića, rekao je trener Vitesea Rob Mas holandskim medijima, a prenosi Informer.

Ranije se govorkalo da bi Pantić mogao da nastavi u Portugaliji odnosno u „Meki“ za srpske fudbalere Benfiki ili u krajnjem slučaju u Belanensesu.

0
0

10 Komentara

  1. DECKO NA SVOM MESTU,VREDAN,RADAN,NEKO ZA KOGA PONOSNO MOGU RECI DA NE POSTOJI NIKO U MOM MESTU KO CE ZA NJEGA RECI NEKU LOSU REC.PONOS SVOGA GRADA.TRENUTNO JE TESKO AL IZACI CE ON IZ OVOGA KAO POBEDNIK,JER SVE ONO STO ON POSEDUJE, KAD TAD MORA DONETI USPEH.
    PANTICU GLAVU GORE,NEMA PREDAJE.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne volim da dudem zao i na kraj srca, ali …. Ovaj decko i njegov otac neka sad se se sada zapitaju „posto je Musa jarca prodao“! Otisao je iz svog voljenog kluba kao fukljo i bez pozdrava uz nevidjenu nekorektnost i nedostatak zahvalnosti prema svom klubu. Ali, da se razumemo, napravio je autogol i prica je gotova. Kad godinu i po ne igras u njegovim godinama, moze nekako do Metalca, Radnika ili Mladosti, maksimalan domet. Cuka je raspolozena da odbegle usisava ima i tu sansu.I OFK, ali kad ga se ratosiljaju oni sa kojima ima ugovor. I Andrija u pamet da se dozove jer onaj odozgo vidi sve. Dzaba talenat, dzaba hvalospevi i mastanje o Celzijima, ako nisi podrzan od svog kluba u godinama kad je najvaznije-propao si. Sto je zaradio-zaradio! A mogao je biti velika zvezda da je ostao dve godine u Partizanu….
    Danilo Pantic je zasluzio sto je dobio!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne znam zašto pišete ovakve tekstove kada znate da su neistina?!?! Danilo je imao ponudu Beleneseša ali je Čelzi odbio da ga pusti tamo. Momak je veoma kvalitetan igrač i jak je psihiči tako da se ne brinem za njega. Izboriće se za mesto u timu i onda ćete ga dizati u nebesa. Danilo, ne obaziri se na ovakve tekstove jer su verovatno naručeni. Ti samo treniraj vredno i znamo da ćeš se izboriti za mesto.

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa kako da ostane u lopovski klub.Sramota je bilo dečka,što je uopšte i igrao u mlađim kategorijama,tako da je pobegao glavom bez obzira jer zna sa kakvim prevarantima i lopovima je sarađivao.Ne brinite vi za njega,naći će klub i vratiće se u formu a čim je član Čelsija,zgrnuće i dobru lovu.

    0
    0
    Odgovori
      • Skola je zavrsena odavno,lektoru.Mozda bi ti trebalo da se zaposlis kao profesor knjizevnosti a ne da visis po sajtovima i ispravljas ljude.Ovde se ne ocenjuje pravopis,vec svako pise onako kako govori i bitno je da iznese ono sto misli.Primetio sam da ljudi,poput tebe,kada nemaju argumente da odgovore na neki istinit komentar,hvataju se za gramatiku,pravopis ili neku rec koja je pogresno napisana,verovatno u brzini kucanja.

        0
        0
        Odgovori
  5. E panto,bolje da si igrao za partizan, sam bi sebi pomogao,ovako si sam sebi odmogao, tako da samo neispadne igraj fudbal ak kod tatice u dvoriste,na male golove, naci ce se za tebe neki klubcic,ne klub,samo je pitanje,hoces li se i tamo dokazati, poniznost je blagoslov, oholost i umisljenost su put ka propasti,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  6. Stara narodna ***Ko neć popa u ruku, ljubi popadiju u du.e***Ovaj nije hteo u Partizan i sa Partizanom sada će lepo otići i igrati u FK.*Zaborav*- ostati bez kluba, karijere i para koje je njegov tata i on toliko voleo i toliko žudio i jurio za njima, zato mi je žao i malog Andrije jer ima sliku ispred sebe i bojim se da im se putevi ne ukrste u istom klubu, FK.Zaborav**

    0
    0
    Odgovori
      • Bato taj Fk Zaborav—elem FK PARTIZAN, je ime u svetu fudbala a pitas li se kada ce on biti ime u svetu fudbala a da se to tice same fudbalske igre, sem sto ce se vuci po vestima kako je jos jedan propali talenat otisao u– FK ZABORAV iz Nedodjije*

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter