8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MORAĆE GLASNIJE: Ćurković nije čuo Grobare!

Objavljeno: 22.02.16 u 23:40

Predsednik Partizana, Ivan Ćurković je istakao da nije čuo poruke Grobara na utakmici sa OFK Beogradom.

Orilo se Vračarom „Uprava napolje“! Ipak, oni koji su to trebali da čuju – nisu. Bar tako kaže prvi čovek crno-belih Ivan Ćurković, koji u razgovoru za Novosti nije želeo da priča o skandiranju Grobara.

– Ne znam šta su navijači skandirali. Nisam bio u mogućnosti to da čujem, jer sam se nalazio iza stakla u loži, tako da ne želim ništa da komentarišem na tu temu – rekao je Ivan Ćurković i osvrnuo se na poraz od OFK Beograda:

– Igrali smo sa drugačijim, mlađim timom koji je verovatno prvi put bio na terenu. Kao što nismo pravili nikakvu euforiju od odličnih rezultata na pripremama tako ni sada ne bi trebalo da razmišljamo negativno.

Na meč sa Crvenom zvezdom gleda pozitivno, kako kaže očekuje daleko bolji Partizan.

– Sa optimizmom očekujem duel sa Crvenom zvezdom. Znam da će biti promena u timu i siguran sam da će biti ispravnjeno ono što nije valjalo – zaključio je Ćurković.

0
0

8 Komentara

  1. Cuj ovoga,nisu stvarali euforiju zbog pripremnih utakmica…kakva euforija kad ste igrali protiv nizeligasa.Sve sami drugoligasi i nize lige a i njih ste jedva dobijali,uglavnom sa golom razlike.Jedino vas Teleoptik,ako to racunas i tada ste trebali slaviti jer je to pravi odraz snaga,po vama.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ajmo braco Grobari da se posle derbija skupimo ispred prostorija u kojima odseda ova bagra i oteramo ih zauvek.Dok motka ne proradi ovi trojanci nece otici.

    0
    0
    Odgovori
    • Za vas su sada svi trojanci,cak i ljudi koji su godinama igrali u tom klubu,koji su veci grobari od vas koji pisete ove gluposti.Kako koju utakmicu izgubite,odmah prozivate upravu a ne vidite da od igraca nemate ni pola dobrog igraca.Ovaj prelazni rok je odradjen iskljucivo na insistiranje Tomica i on ce biti jedini krivac ili junak na kraju prvenstva,zavisno koje mesto osvojite.Izbacite iz glave taj trip,da vam je neko sa strane kriv za sve ovo.Kad pobedjujete,sve je u redu a kad gubite,tad vam je vlada Srbije kriva i svi ostali.Pa ko ste vi?Po cemu ste predodredjeni da samo pobedjujete kad nikad niste bili najbolji klub u zemlji,ni onoj a ni sad u ovoj.Imali ste period kad su vam politicari gledali kroz prste,na svoje namestaljke i kriminalne radnje i to sve uz pomoc Karadzica ali shvatite,taj period se nikad nece vise ponoviti.To je bilo neprirodno i sa druge strane zakona.

      0
      0
      Odgovori
  3. Vi koji ovako pisete i pretite kao.ponasate se ko na vasaru kao vi nesto bitni dajte malo civiliizacije vi bi da kadrujete a pravite stetu i srozavate ugled klubu navija se grlom salovima ako si nezadovoljan zvizdi a ne palite dimne bombe petarde uvredljive pesme haos partzan nije sekljacki klub 21 je vek volim partizano

    0
    0
    Odgovori
  4. Evo ja Vam kažem unapred pošto nečujete dobro da će Zvezda da nas ubedljivo savlada u derbiju (samo se nadam ne kao kada ste Vi bili golman ili ubedljivije), u to sada nema sumnje, a pogotovo kada se vidi ko nam stoji na golu. Ni ime ne želim da mu spominjem, to je jedan amater… A onda će da bude belaja. Vi nećete sačekatu ni kraj utakmice na našem stadionu. To će biti verovatno prvi put u istoriji Partizana, da jedan predsednik pobegne sa stadiona, pre 90. minuta, a da li će te stići i gde će te se sakriti, to je sada drugo pitanje… Ni Vučić Vam neće moći pomoći… Zbogom i daleko Vam lepa kuća… UPRAVA NAPOLJE!

    0
    0
    Odgovori
    • XAXAXA….i posle Tudjamana Tudjman!I opet taj ‘ponos’ Srbije za predsednika doveo hrvata!Ne mogu oni bez svojih pa to ti je!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter