0
Evrokupovi

MILER NEZADOVOLJAN SA DVA-TRI GOLA: Moramo da popravimo realizaciju

Objavljeno: 22.02.16 u 21:26

Minhenski Bajer će u utorak od 20.45 sati igrati protiv Juventusa u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a jedan od najboljih igrača Bavaraca otkriva nedostatke ekipe za koju nastupa.

Naime, Tomas Miler upozorava da ekipa u poslednje vreme ima dosta problema sa realizacijom i da bi to moralo da bude popravljeno.

– Očekuje nas težak meč. Juventus je jak i veoma inteligentan tim, koji če igrati pred svojim navijačima. Nestrpljivo čekam da meč počne. U poslednje vreme kod nas su se pojavili problemi sa postizanjem golova, a kada igrate proiv rivala kakav je Juventus svaku priliku morate da koristite, rekao je Miler, a prenosi sajt UEFA.

Kada govori o problemima sa realizacijom Miler misli na dva gola data Hamburgu isto toliko Hofenhajmu, dok su Bohum, Augzburg i Darmštat prošli sa po tri primljena gola u duelima sa Bavarcima. Jedini meč u kom tim Pepea Gvardiole nije uspeo da zatrese mrežu je gostovanje Bajeru u Leverkuzenu.

Istina to je možda malo manje od standarda na koji su nas Bavarci navikli pošto neretko postižu četiri, pet, šest pa čak i sedam golova po utakmici, ali svakako nije loš prosek.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter