5
Domaći fudbal

NOVI PROBLEM ZA PARTIZAN: Najbolji igrač odbio da igra?!

Objavljeno: 21.02.16 u 14:45

Ima li kraja haosu u timu Partizana?

Kako javlja „Blic“, problemima u taboru Partizana ne vidi se kraj. Naime, jedan od najboljih igrača crno-belih odbio je da nastupi protiv OFK Beograda!?

Navodno, Oumaru zahteva da ga Partizan pusti u Kinu, gde ima veoma unosnu finansijsku ponudu.

Ukoliko se ispostavi da su navodi tačni, Kamerunca posle ovoga verovatno očekuje drakonska kazna, a čini se da ni rastanak kluba i fudbalera nije toliko daleko, kao što se u prvi mah činilo.

0
0

5 Komentara

  1. A što da ga kazne, nagradiće ga, nije on Živković, on je rešio da ode… Ma šta kažete doveli smo vrhunskog trenera, iskusnog, proverenog znalca, a tek što smo se pojačali, ma vrhunski… UPRAVA NAPOLJE, UPRAVA NAPOLJE, UPRAVA NAPOLJE!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Abubakar, Alen Stevanović i Everton ne mogu da igraju zbog kartona, tako da ove gluposti što pišete zarad klikova padaju u vodu. Koji ste vi bre novinari kada ne znate neke činjenice koje bi jednostavno morali da znate, pa još iz tog neznanja pravite neke lažne „bobmastične“ vesti?! Izgleda da danas osnovni cilj novinarstva nije da se tačno i objektivno informiše. Samo stavi bombastičan naslov i postavljaj, nema veze što nije tačno, to ti je današnje novinarstvo u Srbiji, dno dna. I od života i sporta hoće po svaku cenu da narprave reality show.

    0
    0
    Odgovori
    • Abubakar Oumaru,,NECE VISE IGRATI ZA PARTIZAN!!!!!“,tacka. Decko je nezadovoljan jer ga nisu pustili za po njega dobre uslove u Kinu!!!! Koji ste vi teletabisi ovde se ne radi o napustanju kluba zbog neizmirenih obaveza nego NECE vise da igraju za vas jer ste pred raspadom KRAJ FRANJEVACKA DEVOJCICE!!!!!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter