5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ABUBAKAR OUMARU: Neću da igram za Partizan, moram da gledam sebe!

Objavljeno: 21.02.16 u 22:18

Kamerunski napadač Abubakar Oumaru otkrio je zbog čega danas nije bio u timu na Vračaru u porazu od OFK Beograda 2:1.

On je u izjavi za Blic istakao da ne želi više da igra za Partizan i da sebe vidi u kineskom Šenženu.

– Doneo sam odluku da neču da igram protiv OFK Beograda, jer me klub za sada nije prodao Šenženu. Zbog svega što mi se dogodilo ovih dana, nisam bio pre svega psihički spreman da dam maksimum pa sam saopštio treneru Ivanu Tomiću da ne računa na mene. Žao mi je što je Božinov bolestan i što sam stavio ekipu u nezgodnu situaciju. Nemam nikakvu lošu nameru, moram da gledam sebe, veliko izvinjenje upućujem pre svega navijačima i saigračima, i tražim razumevanje – rekao je Oumaru za Blic.

Kao razlog preterane želje da napusti Beograd je istakao finansijski momenat, to jest mogućnost da novčano obezbedi porodicu odlaskom u najmnogoljudniju zemlju sveta.

– Moram da napomenem da je Uprava Partizana činila sve kako bi me zadržala u pozitivnom smislu, nudili su mi osetno povećanje ugovora, ali ono što mogu da zaradim u Kini je izvan tih okvira. Imam 29 godina, nisam u karijeri uopšte zaradio, moram da mislim na porodicu i sebe, i nadam se da će se situacija ipak povoljno završiti i po mene i po klub – rekao je Abubakar Oumaru i dodao:

– Volim Partizan, i nadam se da sam svojim ponašanjem to i pokazao. Klubu želim sve najbolje, ako me prodaju zaradiće odlično i mislim da bi to bio moj veliki doprinos. Isto tako moram da se zahvalim Partizanu koji je zamene učinio mnogo. Zaista ne znam šta će se dogoditi narednih dana, nadam se najboljem.

0
0

5 Komentara

  1. Ocekujem da kleknu ispred njega na kolenima i da ga mole da odigra protiv Zvezde a da nakon toga dobije ispisnicu i ode u Kinu a mozda cak rehabilituju i Zivkovica zbog Zvezde jer sa ovim timom je i petarda,koju ce primiti,lep uspeh.

    0
    0
    Odgovori
  2. neme samo jedno zanima dobivali za andriju 10 miliona ništa dobivali za oumarua 1.5 ko je tu pametan nego zbrojiti dva i dva i videti šta im je cilj ove sugave upravena celu s vazurom i nedicem.

    0
    0
    Odgovori
    • On je jedno smece! Isto tako se izvinjavao severu kad je dao gol za Vosu na Marakani…obecao da ce se vratiti u Zvezdu… Covek jednostavno nema obraz! Eto, sada je i vama uterao… Smrad!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter