0
Evropske lige

PA KAD JE POSEBAN: Murinjo ne traži klub, već klubovi traže njega

Objavljeno: 20.02.16 u 10:09

Nekadašnji trener Čelsija Žoze Murinjo rekao je da se neće vraćati u Inter, kao i da ne traži klub, ali da fudbalski klubovi traže njega.

Portugalski trener je u decembru dobio otkaz u Čelsiju zbog loših rezultata, a mediji od tada nagadjaju gde bi mogao da nastavi karijeru, a najviše se povezivao sa prelaskom u Mančester junajted, koji trenutno vodi Luj van Gal.

Mediji u Italiji navodili su da je moguće i da se vrati u Inter, sa kojim je 2010. godine osvojio triplu krunu, pošto Roberto Manćini trenutno ima problema da klubu obezbedi jedno od prva tri mesta. Murinjo je, medjutim, rekao da nema nameru da se vraća na San Siro, a da će u Milan doputovati privatno da bi gledao duel „nerazura“ protiv Sampdorije.

– Samo da razjasnim jednu stvar: neću upravljati stvarima tamo sledeće sezone. Inter već ima projekat koji pripada Manćiniju i (predsedniku) Eriku Tohiru. U potpunosti podržavam njihove ideje i nadam se da će biti uspešni. Želim da vidim navijače Intera ponovo nasmejane, rekao je Murinjo za italijanske medije, a prenosi Beta.

On je na pitanje italijanskih novinara koji mu je sledeći klub odgovorio da ne zna.

– Stvarno ne znam, ali jedna stvar je sigurna volim fudbal i vratiću mu se sa istom strašću i ambicijom koje sam uvek imao. Poštujem svakog trenera u svakom klubu. Ja ne tražim klub, nego klubovi traže mene, zaključio je Murinjo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter