14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEĆE DA IGRA DERBI: Prvotimac Partizana ljut na upravu

Objavljeno: 19.02.16 u 23:20

Tek kada se malo stišao „slučaj Živković“ u Partizanu je ponovo postalo prilično užareno pošto je jedan od najboljih igrača poručio upravi da na njega ne računaju.

Naime, kako prenosi Mocartsport Abubakar Oumaru u razgovoru sa trenerom Ivanom Tomićem rekao je da neće biti spreman ne samo za nedeljni duel sa OFK Beogradom već i za dvoboj sa Crvenom zvezdom koji je na programu 27. februara jer „glavom više nije u Partizanu“.

Sve ovo je plod odluke kluba iz Humske da ne prihvati ponudu kineskog drugoligaša Šenžena za Kamerunca što se njemu nikako nije dopalo pošto je pre samo desetak dana dobio dozvolu da traži inostrani angažman.

S obzirom da je Oumaru u Partizan došao kao slobodan igrač svaki evro od milion koliko nude Kinezi bio bi zarada, a kako je sam igrač nezadovoljan odlukom uprave teško da će biti od bilo kakve koristi treneru Tomiću.

Zanimljivo da je sportski direktor Partizana Ivica Iliev danas najavio da bi klub mogao da produži ugovor sa Kameruncem, ali posle ovakvih vesti to deluje kao naučna fantastika.

0
0

14 Komentara

  1. Ali zato zbog malog Zivkovica radna zajednica nece primiti plate!? Koga bre lazete vise ?Zna se kako to ide, neko iz uprave nije uspeo da iskamci svoj deo od ovog transfera i zato su „odbili“ kineze. Pa ovo samo lud i blesav ne kapira, prosto.

    0
    0
    Odgovori
    • taj parker ce vam na celu sa dzonijem doci glave— do pre neki dan je igrala meca i u vasem dvoristu, na celu sa tata Grujicem pa ste platili*//ukrali/// milion evra za pozajmicu vaseg igraca polusezonu 15 utakmica milion evra pa to ne placa ni velika Barsa, sada je meca presla kod ovih lopovcina iz Partizana, –i iskreno vise mi je muka od svih i Partizana i Zvezde, sav taj sljam treba jednom i zauvek smestiti u ***aps***

      0
      0
      Odgovori
  2. A pre neki dan napisali kako je rekao da bi voleo da ode ali i ako ostane da neće imati ništa protiv da pomogne svom malom klubu da izbori 5 poziciju.I?Šta je sad?niko bre ne voli ovaj klub to su samo prazne price pa ni ovi sa tribina ih ne vole kako onda da ih vole igrači koji igraju za pare???A da izvinjavam se i južna tribina je plaćena daaaaaaaaaaa

    0
    0
    Odgovori
    • Najrealniji, tacno je da je ovo postalo hronicno … dobro uradjen-odradjen posao TROJANACA … na duze staze … da partizan postane cirkus od kluba. slusam i gledam ilijeva … i NE mogu da verujem, sta taj covek prica … a sta radi i sta je uradio … sta on misli, da od patetike do galame kao da je na barikadama se autoritet stvara … zar je partizan spao na nekog vazuru ( i ime mu je smesno ), ilijeva da ispred TROJANACA … saopstenjima-izjavama pokrivaju ono sto se u i oko partizana radi … da od partizana, sportske INSTITUCIJE cirkus naprave … pitam sve GROBARE : sta ce partizanu bilo koji sportista koji zbog bilo cega NE zeli da brani partizanove boje !? TROJANCI … te ljude u partizan proizvode i sa strane dovode … po nalogu zna se koga i zasto … jer se partizan po proceni ONIH koji dovedose-postavise TROJANCE … partizan nalakse rusi … pisuci i upozoravajuci jos od one noci … kad buduci predsednik zvezde u senci … upade u RUPU … postadoh dosadan samom sebi, zar posle 4 godine to niko od pravih partizanovaca sem DULETA VUJOSEVICA NE vidi … ILI … su na bilo koji nacin ucenjeni kao sasa danilovic … neka nam je Bog u pomoci … sport-fudbal u Srbiji samo UEFA, FIFA, FIBA, … medunarodi sportski savezi i organizacije, kad uvedu prinudnu upravu (da nas iz evropskih-svetskih takmicenja na jedno vreme ostrane) i time PROFITERE iz sporta ostrane mozda ce mo se dozvati pameti … !?

      0
      0
      Odgovori
  3. Sta uradise od kluba, strasno. Dajte opet neki intervju sa Vazurom, da se malo smejemo, da bar nesto bude veselo od kako su zaseli u fotelje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter