0
Evropske lige

IVANOVIĆ: Nije lep osećaj kada sezonu završiš bez trofeja

Objavljeno: 19.02.16 u 12:34

Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović izjavio je da njegov tim osvajanjem FA kupa može da spasi sezonu punu loših rezultata, pre svega u Premijer ligi.

Čelsi se u nedelju sastaje sa Mančester Sitijem u osmini finala FA kupu, jedinog takmičenja u kojem ove sezone ima šansu da dođe do pehara.

– Nije lep osećaj kada sezonu završiš bez trofeja i to će nam biti dodatan motiv protiv Sitija. Čelsi uvek ima najviše ambicije u svim takmičenjima, pa se nadam da ćemo slaviti u maju. FA kup je poseban trofej, rekao je Ivanović za Standard Sport, a prenosi Tanjug.

Ivanović je sa londonskim klubom osvojio tri FA kupa (2009, 2010, 2012), ali priznaje da bi voleo da proširi riznicu.

– Prethodnih godina imali smo odlične rezultate u mnogim takmičenjima, a lično sam tri puta osvajao FA kup. Niko u klubu nije srećan kako se odvijaju stvari, prošli smo kroz težak period. Međutim, još ništa nije gotovo i imamo šansu da sezonu završimo sa peharom.

Ivanović će i duel sa Sitijem predvoditi „plavce“ sa kapitenskom trakom, u odsustvu povređenog Džona Terija.

Svakako da su stvari teže kada nema Džona, on je veoma bitan igrač za nas. Teri je pravi kapiten, dok ja samo popunjavam to mesto dok nije tu. Nadam se da će se brzo oporaviti, zaključio je srpski defanzivac.

Utakmica između Čelsija i Mančester Siti igra se u nedelju od 17 sati na Stamford Bridžu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter