9
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

NOVI PREOKRET: Najbolji strelac Partizana u Ligi Evrope ostaje u Humskoj?

Objavljeno: 17.02.16 u 19:14

Nova saga oko odlaska Abubakara Oumarua iz Partizana dobila je novi preokret.

Iako je bilo skoro pa sigurno da će Kamerunac u drugu kinesku ligu, od tog posla nema ništa. Stopirali su ga sportski direktor Ivica Iliev i trener Ivan Tomić. Razlog je jasan, malo ponuđenog novca od strane Kineza, kao i procena šefa stručnog štaba da mu je Abubakar Oumaru potreban u borbi za trofej u Kupu.

– Prema mom mišljenju, najbolje bi bilo da Abubakar ostane. Ponuda je korektna, međutim, nije onakva kakvu smo očekivali. Znamo Abuove kvalitete. Vredi više. Bio je naš najbolji špic jesenas na međunarodnim utakmicama, pitanje je da li ima smisla odreći se takvog igrača – rekao je Iliev za MocartSport, a preneli su beogradski mediji.

Ivica Iliev je takođe istakao da Partizan ne želi da prodaje najbolje igrače ispod cene.

– Finansije nisu zadovoljavajuće. Naše jesu uzdrmane, međutim… Svi ozbiljni klubovi drže cenu svojim naboljim pojedincima. Zato pitam: što bismo prodavali Oumarua, a kupovali nekog da ne znamo jeste li dobar ili ne – zaključio je Iliev.

0
0

9 Komentara

    • Ladno baksuziras drzavnoj mezimici, taj „‘neznalica“‘ ce da vam uvalja najmanje 2 komada ! Bolje se moli da ipak ode, jer lik kida kako igra !

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter