0
Evropske lige

KAVANIJEV OTAC: Edinson da izabere između Engleske, Španije i Italije

Objavljeno: 17.02.16 u 20:26

Edinson Kavani je u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Čelsija svojim pogotkom odškrinuo vrata narednoj fazi Pari Sen Žermenu, ali njegova sudbina je i dalje neizvesna.

Kavani je pao u nemilost trenera „svetaca“ Lorana Blana zbog nediscipline, ali šuška se da je pravi razlog njegovo nezadovoljstvo što pored Zlatana Ibrahimovića ne igra u samom špicu napada, već je uglavnom skrajnut na krilo.

Njegov otac je najavio mogućnost da Urugvajac postane novi član Real Madrida, Mančester junajteda ili Juventusa.

– Zlatan Ibrahimović ne želi da igra ništa drugo osim napdača, pa onda Edinson mora to da igra. Moj sin nije srećan u PSŽ-u jer želi da bude klasična „devetka“. Voleo bih da ga vidim u Realu, Junajtedu ili Juventusu – otkrio je Kavanijev otac za Sport5.

Urugvajac se i ranije spominjao u kombinacijama Junajteda i Juventusa, a veruje se da bi „stara dama“ mogla da dovede kapitalno pojačanje na leto pošto Real uveliko razmišlja da aktivira klauzulu i vrati Alvara Moratu u svoje redove.

PRIPREMIO: Ivan Cvetković

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter