21
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEMI VEĆ NA STARTU: Partizan na premijeri bez trojice važnih igrača

Objavljeno: 16.02.16 u 20:22

Novi trener Partizana Ivan Tomić, već u svojoj debitantskoj utakmici će se suočiti sa nekoliko problema prilikom sastava tima.

Partizan u nedelju otvara prolećni deo sezone utakmicom protiv OFK Beograda na Vračaru i u njoj je biti oslabljen ne igranjem trojice fudbalera koji konkurišu za najviši plasman.

Najzvučnije pojačanje Everton Luiz, jedan je od suspendovanih i svoj debi u crno-belom dresu imaće baš u jubilarnom 150. večitom derbiju. On svoju kaznu vuče još iz Kupa Švajcarske kada je igrao za Senkt Galen, a danas je i zvanično potvrđeno da će se to preneti i na prvenstvo Srbije.

Pored njega, na raspolaganju neće biti ni Alen Stevanović koji vuče kartone iz jesenje polusezone, a iz istog razloga na terenu neće biti i Abubakara Oumarua.

Mada, Kamerunac možda neće igrati iz drugog razloga, s obzirom da je Ivica Iliev ponovo najavio da je stigla zvanična ponuda iz Kine za njega i da se ponovo razmatra njegova prodaja. Iako je koliko juče već bilo gotovo ozvaničeno da će ostati u Humskoj…

0
0

21 Komentara

  1. Kako li cete podviti repove, auuuu!
    Mnogo ste se razrahatlenisali, ganci, mnogo! Zato ce vam jos dublje uci i bice to ka..nje do bola!
    Tole je vasa nezaboravljena bol i nikad necete shvatiti kako ste to prelezali tolike godine, vise od decenije u golemom bolu i patnji. Za nas ne brinite, mecavanje ce biti nastavljeno nakon kratkog odmora od trofeja. Vi ste srpski brend koliko i ajvar i cevapcici, brenda videlo nije. Brendovi danas igraju Ligu sampiona…. tek da znas
    Ali glupsonima ne vredi drzati predavanja, nista ne kapiraju. Zato ce te ukapirati na broju 150….

    0
    0
    Odgovori
  2. Alo bre pa vi 15 godina niste ni zasluzili da vam sudija sudi penal e zbog toga ga niste ni dobili. Kazes dva penala a ne pominjes da su oba cista ko suza, pa vi Mrdju ni tenkom niste mogli da zaustavite. Pitaj ti Mazica kako se napreduje na sudijskoj lestvici i zasto je Zvezda trazila njegovo izuzece a mozes da ga pitas zasto je na toj utakmici priznao neregularan gol za pobedu partizana i to u nadoknadi vremena…Faul ko kuca a Mazic je dobio DEBELU KOVERTU OD partizana

    0
    0
    Odgovori
  3. Kladim se DA cz NECE pobediti Mladost! S kim god hocete, u casu piva!
    Vidimo se nakon meceva. Partizan ce pobediti na Karaburmi, ali tesko, 2-1….!
    I u DERBI-ju pobedjujemo ali sa 4-1 , golovima N.Mihajlovica, A.Zivkovica i Bozinova i Gogue.Andrija se vraca
    Molim da sejvirate ovu prognozu, zapamtite ovo. Pozvao me Sv. Trifun i ovo mi izdiktirao…!
    PARTIZAN za SRPSTVO zauvek! Turske konjanike obaramo kao snoplje britki sabljama grobarskim, ehe…

    0
    0
    Odgovori
    • Moze ,sine, da se kladimo u kucu…vidi se da nemas pojma o fudbalu i da lupetas gluposti.Ne mozete dobiti ni OFK a za Zvezdu i da ne pricamo.Sve sto bude ispod 3 razlike za nju,vi mozete da slavite kao pobedu.Garantujem da ne mozete prici ni 3.mestu na tabeli,na kraju lige,sa ovim nikakvim timom.Nadam se da se vise nikad neces oglasiti u komentarima,kad vidis koliko ne poznajes materiju.Pozdravi Sv.Trifuna jer je on srpski svetac a vi samo hrvatski klub i on se takvima nikad ne bi obratio.SAMO ZVEZDA SRBIJU SPASAVA.

      0
      0
      Odgovori
    • Tvoj drugar Sveti Trifun ti je dao dezinformaciju.. Probaj sa Svetim Mratom… U stvari, najbolje nekog katolickog sveca, ipak ste vi Franjevci…

      0
      0
      Odgovori
  4. Nije moguce da partizan pobedi Zvezdu i OFK bez namestanja jer ima kantu od tima. Moze jedino ako potplati sudija kao sto je i reko Bojan Radovanovic…a onaj sudija sto vam je priznao onaj neregularan gol iz ofsajda da bi partizan dobio OFK nek se stidi i nek pare koje je uzeo potrosi na lekare…Sve se zna partizan je DUPLO GOLO I ima da bude SLAMARICA ZA TRPANJE

    0
    0
    Odgovori
  5. A sta ako bude bas ovako,a moguce je,i bez namestanja, PARTIZAN pobedio OFK-u i CRVENU ZVEZDU,i smanjio bodovnu prednost. Ovo je veoma moguce,pa neka bude tako. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  6. Meni samo nije jasno zasto zurnal stite lopovluke partizana i zasto ne objavljuje komentare da je sudija pokrao OFK Beograd u prosloj utakmici? Zamolio bi navijace Zvezde da zovu administratore zurnala NON-STOP i da ih pitaju da li znaju sta je ofsajd i zasto se krije da je sapanja bio u OFSAJDU?

    0
    0
    Odgovori
  7. 7:0?? Alo bre pa bice minimum 10:1 za Zvezdu…Ni sudija ovaj put nece da vam pomogne, Cuki smo dali 7 a vama DESET KOMADA I TO LAGANO!

    0
    0
    Odgovori
    • Kad su u derbiju sudije bile na nasoj strani? Nije nam sviran penal 15 godina, a vama ponekad 2 na istoj utakmici. (26.04.2014)

      0
      0
      Odgovori
      • Gotovo uvek su bile na strani partizana.Penale nisu sudile jer nisu ni postojali a nece bas toliko da se brukaju i sude ih posle faula na centru.Sude vrlo perfidno,pogotovo Mazic,koji je vas navijac od detinjstva.Stalno vam sudi slobodnjake oko ivice 16 metara i kontra faulove.Tako ste i dobili dva predzadnja derbija,kad nije svirao faul na centru nad Mrdjom a vi iz te akcije dali pobedonosni gol i u narednom derbiju je pomocnik signalizirao faul Lazovica u napadu jer je vukao Lazica za dres a Mazic je svirao slobodnjak za vas,iz koga ste postigli jedini gol na utakmici.

        0
        0
        Odgovori
        • hahahaha o kakvom faulu nad mrdjom ti pricas??? ista takva situacija je bila u vasem sesnaestercu na partizanovom stadionu derbi pre ovog i samo je vas igrac isto tako faulirao naseg i onda ste tvrdili da nije faul. A na derbiju koji ti pominjes ninkovic je u naletu ka vasem golu popio lakat u lice u sesnaestecu a mazic nista nije svirao i u nastavku akcije vi ste postigli go prema tome nemoj ti pricati o sudijama.

          0
          0
      • A vama nisu? I to ove sezone.Sudija dodelio crveni protivničkom timu i dva penala za Partizan i oba ste promašili (Babović i Grbić) i opet ste izgubili..to si zaboravio?

        0
        0
        Odgovori
      • Znaš pravila: igrač mora da bude fauliran u šesnaestercu… Znaci, trebali ste da ulazite u 16 , da bi sudija imao priliku da svira penal za vas… To ti kao kad Piroćanac kaže „Bože, pomozi mi da dobijem na lotou“ a Bog odgovara: „hoću, ali uplati bar jednom…“

        0
        0
        Odgovori
  8. Ofk ima da pobedi jer partizan ima jos slabiji tim a Zvezda ima da nanese KATASTROFU partizanu o kojoj ce da prica i i moje cukucukununuce samo ako sudjenje bude bilo regularno

    0
    0
    Odgovori
  9. Svako ko je gledao proslu utakmicu izmedju ova dva tima je mogo da vidi da je partizan pobedio zahvaljuci arbitrima jer je priznao pobedonosni gol saponjica iz ofsajda

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter