2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZANOV REBUS: Fotografija govori jedno, a spisak igrača najavljuje nešto drugo (FOTO)

Objavljeno: 16.02.16 u 14:56

Renovirani tim Partizana prolećni deo sezone će početi u prilično rekonstruisanom sastavu pošto je bilo i dolazaka, ali i odlazaka iz kluba.

Ono što upada u oči na zvaničnom sajtu kluba je da na fotografiji tima na koji račiuna trener Ivan Tomić nema Andrije Živkovića, Živka Živkovića i Lazara Ćirkovića, koji treniraju sa Teleoptikom.

Međutim, njih trojica su i dalje na spisku igrača odnosno zadržali su svoje brojeve – Živko Živković jedinicu, Lazar Ćirković trinaesticu, a Andrija Živković sedamnaesticu.

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

Da se ne radi o neažurnosti potvrđuje podatak da su na spisku i zimske novajlije Sedrik Gogua, Everton Luiz, Bojan Šaranov, Nemanja Mihajlović, Marko Jovanović i Marko Jovičić, kao i da je mladi Dušan Vlahović upisan pod brojem devet, a Predraga Luke koji je pre samo tri dana raskinuo ugovor nema na spisku.

Ovo bi moglo da znači da se u Partizanu i dalje nadaju da bi Živković mogao da produži uovor sa klubom, a ako bi se to desilo mesto u prvom timu bi ga čekalo i nesmetano bi mogao da pomogne svojim saigračima u borbi za Kup Srbije i juriš na drugo mesto u Superligi Srbije.

0
1

2 Komentara

  1. Tipican primer kako Vazura, Iliev i Nedici vode klub. Samo njih da prezivimo, sve ce posle biti lakse, ovakva garnitura se ne pamti u upravi nekog srpskog kluba.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta je tu cudno?Oni se i dalje vode na platnom spisku kluba i duze te brojeve dok su u klubu.Luka je raskinuo ugovor i odmah oslobodio svoj broj.Na klubu je da odluci da li ce oni igrati ili ne ali svoj broj ima svaki registrovan igrac u prvoj ligi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter