9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOKLE VIŠE? Novi preokret u Humskoj, Oumaru ipak odlazi, ali za manje pare

Objavljeno: 16.02.16 u 18:18

Pre samo nekoliko dana iz Humske su tvrdili da Abubakar Oumaru ostaje u Partizanu kao izričita želja novog trenera Ivana Tomića.

Nije trebalo da prođe mnogo vremena pa da iz crno-belog tabora stigne nova priča. Sportski direktor Ivica Iliev sada tvrdi da još uvek nije ništa gotovo odnosno da bi Kamerunac mogao da ode u Kinu.

– Postoji i dalje mogućnost da nas Oumaru napusti, nikad se ne zna. Prelazni rok u Kini još traje tako da u ovom trenutku po tom pitanju ne bih iznosio konkretne zaključke, rekao je Iliev za Večernje novosti.

Prema saznanjima ovog lista kineksi drugoligaš Šenžen ipak je poslao ponudu za Oumarua i to u visini od milion evra (ranije se spominjalo obeštećenje od 1,2 miliona), ali i daleko bolje uslove nudi samom igraču.

0
0

9 Komentara

  1. Vucic i Covic krivi naterali su oumarua da ide u kinu povećali nam cenu pirinča iz uvoza pa da bi smanjili cenu morali smo da im damo abua i to po manjoj ceni a dobicemo one stapice gratis opet se koplja lome na nas jadne

    0
    0
    Odgovori
  2. Glupljeg coveka u Partizan nisam video od ovog Ilijeva a Vazura nije glup samo je iz SNS,znaci da svesno radi na unistavanje svetinje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter