5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VIŠE NEMA DILEME: Ilev potvrdio da je Partizan odbio 1,2 miliona evra

Objavljeno: 15.02.16 u 09:21

U nedelju se pojavila nezvanična informacija da je Partizan odlučio da ne proda Abubakara Oumarua kineskom Šenženu, iako je ceo posao gotovo bio završen.

– Podržavamo trenera ivana Tomića koji je poželeo da napadač ostane, rekao je kratko Ivica Iliev u izjavi za Sport.

Mladi stručnjak je od uprave kluba zahtevao da Kamerunac ostane u humskoj pošto tokom zimskog prelaznog roka nije pronađeno pravo rešenje za jaču konkurenciju u špicu napada u kom će pored Oumarua biti valeri Božinov i Ismael Beko Fofana.

Podsećamo da je Oumaru trebalo dapređe u redove kineskog drugoligaša uz obeštećenje od čak 1,2 miliona evra.

Prolećni deo sezone Partizan otvara utakmicom 23. kola Superlige Srbije u nedelju, 21. februara, kada će gostovati OFK Beogradu, a samo šest dana kasnije u Humskoj je na programu 150. večiti derbi, a treneri već sada znaju timove za taj meč. Ulaznice za tu utakmicu uskoro će biti u prodaji.

0
0

5 Komentara

  1. Svako poskupljenje, donosi probleme, VI ste samo ovce sto „skupljaju“ NASE NOVCE..!!! NAZADNA UPRAVO ODLAZI IZ SVETINJE !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kad vidim Ilieva kao da vidim nekog ljigavca. Niste vi odbili nego ste toliko nesposobni da niste umeli !! Uprava napolje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter