3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZA BUDUĆNOST: Partizan sutra u Humskoj predstavlja dva nova prvotimca

Objavljeno: 11.02.16 u 23:30

Po dolasku ekipe sa priprema na Kipru sutra će u Humskoj biti održana promocija dva nova igrača u prvom timu Partizana.

Partizanova škola i dalje pokazuje da dobro radi, posle mnogobrojnih bisera ‘izbačenih’ iz Teleoptikove mašine za pravljenje mladih fudbalera, došao je red i na dvojac koji sve više zadobija poverenje šefa stručnog štaba Partizana.

U pitanju su Veljko Birmančević i Dušan Vlahović i upravo njih dvojica će sutra biti predstavljeni na stadionu u Humskoj kao novi prvotimci crno-belih. Njih dvojica su dva puta do sada prolazili pripreme sa prvim timom, a sada će konačno biti promovisani i ravnopravno će konkurisati za najjači sastav.

Promocija Birmančevića biće održana u 13:30h, a Dušana Vlahovića u 14:30h u Humskoj. Poučeni iskustvom sa Andrijom Živkovićem, nema sumnje da će biti potpisani ugovori na više godina sa mladim talentima.

Ivan Tomić najavio je da će šansu davati mladim igračima, pa bi predstojeća polusezona mogla da bude idealna prilika da na delu vidimo ovaj tandem, koji predstavlja veliku budućnost Partizana.

0
0

3 Komentara

  1. partizan mora reci … novinara PANTICA od sada pa u buduce primenivati … za sva vremena !!! zvezdini lesinari-menadzeri … sto dalje od mladih igraca partizana. menadjere iz prvih profesionalnih ugovora izbaciti, kad je u pitanju partizanova skola fudbala.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter