6
Domaći fudbal

LICITACIJA JE POČELA: Velike svetske kompanije se bore oko Partizana

Objavljeno: 10.02.16 u 17:52

Nije samo prelazni rok odnosno nisu samo odlasci i dolasci igrača u Partizan zanimljivi ove zime.

Kako smo već preneli nemačka kompanija Adidas odlučila je da ne produži saradanju sa crno-belima te će srpski šampion morati da potraži novog sponzora.

O tome je na pripremama na Kipru sa srpskim novinarima ragovarao i generalni sekretar kluba Miloš Vazura, koji je otkrio da postoji veliko interesovanje brojnih kompanija.

– Pregovaramo. U igri su Najk, Umbro, Makron i Nju Balans, kazao je mladi funkcioner.

Najk
je u prethodnom periodu već oblačio crno-bele, Umbro trenutno sarađuje sa Fudbalskim savezom Srbije, dok Makron i Nju Balans tek žele da se probiju na ovdašnje tržište pa bi im saradanja sa klubom kakav je Partizan veoma pomogla u tome.

Trener Partizana Ivan Tomić odlučio je ko će da bude prvi golman tima u prvim utakmicama prolećnog dela sezone.

0
0

6 Komentara

  1. Samo kad smo se otarasili Adidasa i njihovog B kvaliteta koji su davali Partizanu. Jos nikad se nije desilo da nam trenerka nema grb na donjem delu, trener na klupi sedi u Adidas jakni bez Partizanovog grba, na golmanskim dresovima grb i logo od Adidasa nisu usiveni nego samo obicna nalepnica (mnogo bedan nacin da se ustedi neka kinta, kao da imamo 20 golmana u prvom timu)!! Ovo su samo neki od primera kojih sam se sada setio zbog kojeg kazem dobro ste se setili da nas napustite i daleko vam lepa kuca!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter