0
Evropske lige

FABIO KANAVARO: Osećanja pomešana pred derbi, ali znam za koga navijam

Objavljeno: 10.02.16 u 18:12

Proslavljeni italijanski defanzivac Fabio Kanavaro istakao je u izjavi za Il Matino da će mu biti teško odlučiti se za koga navija pred predstojeći derbi susret između Juventusa i Napolija, ali veruje da ta utakmica neće odlučiti mnogo toga.

– Predstojeća utakmice neće biti odlućujuća, nakon toga se igraju i evropska takmičenja, pa će sa dodatnim naporom ući u nastavak prvenstva. Rekordi koje beleže će brzo pasti jer su ih prebrzo ostvarili i to je normalno, kazao je Kanavaro.

– Sari je od početka nametnuo identitet svom timu, a to je učinio postavljanjem Žoržinja na mesto zadnjeg veznog i odustajanja od klasičnog plejmejkera budući kako sjajna krila ima u timu, dodao je on.

Bivši fudbaler torinskog tima pun je reči hvale za ekipu Maksa Alegrija.

– Što se Juventusa tiče, Alegri se brzo nadogradio na uspeh u Ligi šampiona. To je klub koji je uvek gladan uspeha, možda ova ekipa nije tako spektakularna kao Konteova, ali je više kompaktna. Liči pre na neku nemačku nego italijansku ekipu
.
Na kraju je ipak odlučio za koga će da navija.

– Ne znam za koga da navijam jer su mi osećanja pomešana. Ja sam Napolitanac, te ću pretpostavljam da navijam za Napoli iako sam igrao u Juventusu koji mi je prirastao za srce, smatra Kanavaro.

Pripremio: Ivan Cvetković

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter