9
Domaći fudbal

RAZOČARENJE ZA GROBARE: Nema ništa od velikog pojačanja!

Objavljeno: 08.02.16 u 15:45

Neočekivano je došlo do preokreta oko dolaska veziste u redove crno-belih.

Propala je realizacija transfera Gvinejca Sejdu Sume u Partizan, jer kuvajtska Al KAcija nije bila voljna da ga pusti šest meseci pre isteka pozajmice. Iako su u finansijkim problemima, uprava Al Kacije je redovno isplaćivali primanja omalenom vezisti i tako da imaju pravo da insistiraju da se aktuelni ugovor završi do kraja.

To praktično znači da je su Suma,Partizan i Slovan rekli da, medjutim presudili su neuspešni pregovorI Slovaka i Kuvajčana o raskidu pozajmice. Usmeni dogovor dve strane nije ispoštovan. Ostaje nada da će kreativni plejmejker na leto pojačati četu Ivana Tomica.

0
0

9 Komentara

  1. Nekada su novinari izveštavali o događaju koji se već odigrao i samo su to na stručan način servirali čitaocu. Današnjim novinarima je izgleda posao da oni unapred predviđaju i prave događaje u svim sverama društva pa i u sportu. Za ovih nekoliko dana bar 50 puta su iz minuta u minut izmenili priču oko dolaska Sume u Prtizan ili još više oko Živkovićevog slučaja. Stvarno mi nije jasno da li je toliko teško sačekati da se nešto završi i o tome realno izvestiti čitaoce ili je najveći uspeh danas u Srbiji pogađati šta će se dogoditi u narednom periodu – jedino ako je bitno da se deca raspravljaju i prepucavaju preko tako neproverenih vesti u komentarima onda donekle razumem takav vid pisanja članaka.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma cim im nije uspela malverzacija sa zivkovicem znao sam da ce nesto da izmisle kako bi ustedeli svaki dinar jer moraju penale da placaju na leto!!! U ovon slucaju i tih 400hiljada im je pravo bogarstvo samo su cekali da smisle pravu pricu koju ce da plasiraju lopovi! Kakvi kuvajcani kakvi bakraci nema to veze sa istinom glupi izgovori za glup narod koji se prima na sve!!! I Bozinova bi prodali da su imali ponudu na stolu nego nisu pa pricaju kako su bar njega sacuvali i nece da ga prodaju!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa lazu vas naprednjaci vidite da ce borba za plej aut biti …..Ako vratite nekog starca u ekipu poput kapitena to ce biti pojacanje

    0
    0
    Odgovori
  4. Opa bato opet neko drugi kriv sto je tranfer propao.Isto kao i za Markinjosa.Sto jednom ne pregovaraju sa igracem koji je slobodan,pa onda dodje bez problema.Ovo je taktika za siroke mase,radimo kobajagi nesto dovodimo,ali znamo da nece doci,ali eto nek navijaci vise da nesto radimo.A kad ne dodje okrivicemo nekog drugog.
    Ako su toliko voljni da nekog dovedu,gde im je opcija B ili C.
    Meni je stvar jasna,dok iz Nemanjine ne stigne direktiva da se mozemo pojacati mi o kvalitetnom igracu mozemo samo da sanjamo.

    0
    0
    Odgovori
  5. Možda je ovako i bolje, ljudi. Već imamo previše stranaca a Suma bi sigurno izbacio nekog od njih iz tima, verovatno Bandu ili Gogouu pa sa te strane ovo i nije tako loše. Svidelo mi se kako Suma igra kad sam ga prvi put video ali se osim driblinga i ne vidi neki veliki kvalitet. Bolje je uigravati i dati šansu Lukiću, baš kad zagusti tu je Ilić. I molim sve „verne navijače“ da prestanu da vređaju Ilijeva jer je on odradio možda najbolji prelazni rok u Partizanovoj istoriji prošli put i doveo igrače koji su ušli u legendu.

    0
    0
    Odgovori
  6. Klasika malo da razgalimo navijace i onda opet po starom nesposobna uprava izjalovi se sve,sta mislite da su navijaci glupi bando lopovska svi cete vi u mardelju ako Bog da do proleca zivi bili pa videli

    0
    0
    Odgovori
  7. Nista sto nismo ocekivali, i na sto nas vec ova uprava nije navikla. U tome je razlika izmedju zvezdine uprave koja sve sto zacrta realizuje do kraja i ovih nasih nesposobnjakovica koji pregovaraju dva meseca sa igracem koji lagano ne dolazi, a alternative i nema..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter