0
Evropske lige

FUDBAL - Miroslav Radovic i fudbaleri Partizana proslavljaju pobedu na utakmici protiv Dnipra. Dnjepropetrovsk, 24.02.2005. snimio:N.Parausic

CRNO-BELA LJUBLJANA: Okupili se partizanovci da napadnu titulu

Objavljeno: 08.02.16 u 15:11

Šampionat Slovenije mogao bi ove sezone da bude interesantniji ljubiteljima fudbala u Srbiji, pošto je sve više Srba u tamošnjem prvenstvu.

Povećava se srpska kolonija u Ljubljani. Na mestu direktora Olimpije nalazi se bivši golman Partizana Ranko Stojić, trenerska palica poverena je Marku Nikoliću, donedavno šefu stručnog štaba Partizana, dok je i u igračkom kadru stiglo pojačanje koje na srcu ima crno-bele boje.

Novi igrač Olimpije je Miroslav Radović, fudbaler koji je navijačima Partizana ostao u lepom sećanju, iako nije proveo predugo u crno-belom dresu, niti, za sada, ima nameru da se vrati.

Radović, inače bivši fudbaler poljske Legije i kineskog Habeija, sa Olimpijom je potpisao ugovor na jednu i po godinu, a dočekan je kao velika zvezda u bivšoj jugoslovenskoj republici.

– Dolazak Miroslava Radovića doneo je širinu našem napadu. Njegov fudbalski put je prožet velikim ostvarenjima. Igrač koji je u dosadašnjoj karijeri igrao za velikane kao što su Legija i Partizan zaslužuje veliko poštovanje. Priključiće nam se u poslednjoj trećini priprema, ali smatram da će imati veliki doprinos – izjavio je o njegovom dolasku trener Olimpije Marko Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter