0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKI IZBOR PRED ZVEZDINIM PRVOTIMCEM: Iako lepe, ove dve stvari ne mogu zajedno… (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.16 u 10:44

Pitanje je samo šta će prevagnuti?

Luis Ibanjez je izazvao pažnju javnosti željom da, ukoliko se klub plasira u Ligu šampiona, istetovira grb Crvene zvezde. Iako veoma lep način da klubu iskaže počast, potencijalan problem u ostvarenju te ideje leži u informaciji da selektor Hrvatske reprezentacije Ante Čačić želi da vidi Argentinca sa hrvatskim pasošem kraj leve aut linije u dresu reprezentacije.

U izjavi koju je dao za „Alo“, ovaj „sukob ideala“ prokomentarisao je i Ćiro Blažević:

– Nemam ništa protiv da Hrvatska ima još jednog Južnoamerikanca u svom timu, ne vidim ništa sporno u tome i ne bi bilo prvi put. Pa čak i da ima grb Zvezde istetoviran na sebi ako poseduje dovoljno dobre fudbalske kvalitete. Ali da se ne lažemo, publika ga ne bi prihvatila, i to je očekivano, tako da ne znam koliko je realno da Ibanjez zaigra za Hrvatsku.

Ibanjez iza sebe ima sjajnu jesen, koju je obeležio nekim prelepim golovima, od kojih se posebno ističe pogodak protiv Čukaričkog:

(Izvor: Youtube/Visekruna TV)

Pre dolaska u Zvezdu, popularni Lučo je igrao za Dinamo iz Zagreba, za koji je odigrao 119 mečeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter