5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STAO NA STRANU BABOVIĆA: Lalatović ‘opleo’ po Partizanu, Tomiću i Grobarima

Objavljeno: 05.02.16 u 23:30

Mnogo prašine se podiglo oko potencijalnog prelaska Stefana Babovića u Vojvodinu, što je večeras trener ‘lala’ demantovao, ali i stao u odbranu igrača.

Činilo se da je već gotova stvar oko prelaska bivšeg kapitena Partizana Stefana Babovića u Vojvodinu, ali je večeras to Nenad Lalatović odlučno demantovao.

– To su izmišljotine. Valjda bih prvi znao da Babović dolazi u Vojvodinu. Niko od nas nije ni kontaktirao sa Stefanom. On je prava ‘desetka’ i majstor fudbala i naravno da bih bio presrećan da dođe i zameni Ivanića – bile su reči Nenada Lalatovića u izjavi za SOS kanal.

Lalatović je upoznat sa ponudama koje Babović ima na stolu.

– On je imao dve ponude, jednu sjajnu iz Kine. Rekao sam mu da je mlad i da ne sme da razmišlja o oproštaju od fudbala – rekao je Lalatović.

Bivši trener Crvene zvezde, a sada Novosađana, imao je šta da kaže i o odnosu crno-belih prema bivšem kapitenu i načinu na koji je on otišao iz Humske ove zime.

– On je emotivac i neke stvari su ga pogodile. Sramota je kako se Partizan poneo prema njemu. Nije zaslužio ni od trenera Tomića ni od navijača. Mislim da su se svi zajedno ogrešili o Stefana – zaključio je Lalatović.

0
0

5 Komentara

  1. svasta … kad neko umisli … ili ga neko prevari … da o sebi misli : da je toliko mocan i veliki, da drugima lekcije deli … a kako to radi o njemu sve govori …

    0
    0
    Odgovori
  2. Blago toj upravi Vojvodine,kad njihov trener razmislja samo o tome kako da se dodvorava Zvezdi,bolje da je onda Vojvodina bila njihova filijala.

    0
    0
    Odgovori
  3. Trener VECITO DRUGOG TIMA-NIKADA PRVOG, iznosi svoje „misljenje“, a niko ga pitao nije, da je nesto vredeo IGRAO bi za FKP i OSVOJIO NEKOLIKO TITULA, a ovako moze samo da „iznosi svoja nebitna i nevazna MISLJENJA“ .!. XXAAXXAA .!. LALE-VICESHAMP’ON !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter