8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVI ODLAZAK ZBOG ŽIVKOVIĆA: Partizan ostao bez još jednog ‘motora’

Objavljeno: 05.02.16 u 11:24

Crno-beli značajno oslabljeni u nastavku sezone.

Nakon što je ekipa iz Humske suspendovala Andriju Živkovića, a zbog penala koje će morati da isplati zato što Živković nije napustio klub u ovom prelaznom roku, pala je i prva „žrtva“.

Naime, kako javlja Mocart sport, klub je napustio uz Živkovića najbolji pojedinac jesenjeg dela prvenstva, Abubakar Oumaru.

Napadač iz Kameruna karijeru će nastaviti u ekipi Čančung Jatai, koju sa klupe predvodi bivši trener Crvene zvezde, Slaviša Stojanović.

0
0

8 Komentara

  1. Nudim da snosim troskove psihijatrijskog lecenja ovog lika sto se potpisuje kao penzioner.Covek je ozbiljno bolestana i valja mu pomoci.

    0
    0
    Odgovori
  2. sta je sledece …??? sve je ovo normalno ea klub koji se SAMOFINANSIRA … narod Srbije znaci NECE biti opljackan za 2,5 miliona ER-a … kao u slucaju drzavnog projekta-zvezde sa DUGOVIMA od 50 miliona ER-a i u ove 4 godine jos za toliko para 50-60 miliona ER-a. za: kupovinu preko 80 igraca sa trenerima , troskove takmicenja i odrzavanje objekata sa platama zaposlenih … sreca POREZA su oslobodjeni … pa sad vi vidite ko je ZLO za narod Srbije … ???

    0
    0
    Odgovori
  3. Otisli Abu,Ninkovic,Trujic,Grbic,a suspendovani Zile i Luka! Imamo li mi jos kojeg krilnog napadaca? Sramota ko vodi struku u Partizanu. LOPOVSKA I NESTRUCNA UPRAVA!

    0
    0
    Odgovori
  4. Koliko lazi ima u novinama i ko nam sedi na klupi govori i ovaj tekst. Pogotovo naslov. Kakva zrtva kada se od picetka prelaznog roka znalo da Abu ide i jos pisali u Kinu samo se cekala ponuda. A vi i dalje pisrzavajte rezimske ljude u Partizanu. Novinari isti kao i uprava koja je kao podnela ostavku a ustvari nije. Laz na laz. O bombama prelaznog roka necu ni da pricam. A sve ovo ne vidi samo lud i glup covek

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter