2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAO ŠTO SMO NAJAVILI: Vojvodina na korak do iskusnog veziste?

Objavljeno: 05.02.16 u 18:00

Kako je HotSport najavio Vojvodina bi mogla da dobije veliko pojačanje pred start prolećnog dela prvenstva.

Stefan Babović je na korak do Vojvodine. Pre tri dana smo najavili da bi sada već bivši zamenik kapitena Partizana mogao da dođe na „Karađorđe“ kod zeta Nenada Lalatovića. Dve strane su sele za sto i dogovorile sve uslove, ostalo je samo da se potpiše ugovor.

U Vojvodini traže zamenu za odlazak supertalentovanog Mirka Ivanića (BATE Borisov), a po njihovom mišljenju najbolje rešenje je Stefan Babović.

Iskusni vezista je karijeru počeo u Partizanu u koji se dva puta vraćao, a igrao je još za OFK Beograd, Nant, Fejnord, Saragosu i Voždovac.

0
0

2 Komentara

  1. Kao što ste najavili?Upravo gledam izjavu trenera Vojvodine na SOS kanalu,direktno iz Turske i čovek kaže da nema pojma o tome i da se niko iz kluba nije ni čuo ni kontaktirao Babovića.Novinarske budalaštine i špekulacije.Bitan je dobar naslov,senzacionalizam a nema veze što ništa nije tačno,koga briga za istinu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter