1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEKA ČEKAJU RUSI I FRANCUZI: Fudbaler Zvezde ne sumnja u sebe

Objavljeno: 03.02.16 u 15:15

Poslednjih dana prelaznog roka u žiži kada su u pitanju fudbaleri Crvene zvezde bio je Vukašin Jovanović.

Nakon što mu je propao transfer u Bordo javio se Zenit iz Sankt Peterburga koji je postigao dogovor sa Crvenom zvezdom, ali ne i sa igračem koji nije bio zadovoljan ponuđenim uslovima.

– Imam ovde još neobavljenog posla. Ne igram fudbal zbog para već mi je na prvom mestu rezultat mog tima. Ako budem nastavio da igram kao do sada Zenit, Bordo i ostali zainteresovani klubovi mogu da sačekaju do leta, prenosi Jovanovićevu izjavu datu srpskim medijima ruski Sportekspres.

Igrači beogradskog kluba danas imaju slobodan dan na pripremama na Kipru. Neki od njih iskoristili su priliku da provozaju karting, znate li ko je bio najbrži?

0
0

1 Komentara

  1. e moj detisare, kukao si proslog leta da potpises ugovor , sad neka ceka, ceka i mali Milos Stojanovic koji uz Edsona moze da poraste…idiii, jer Milos ceka a on je stvarno talent a ne prosek ko ti…..plata a eeee

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter