4
Domaći fudbal

FOTO: fifa.com

NEOČEKIVANA ŠANSA ZA ZVEZDU: Vraća se zlatni orlić?

Objavljeno: 02.02.16 u 16:37

Da li će crveno-beli Grujićev odlazak nadoknaditi njegovim saigračem iz reprezentacije?

Nemanja Maksimović, nekadašnji omladinac Crvene zvezde, koji je klub napustio nakon što je odbio da na pripreme ode jer „ima zakazan vozački ispit“, uskoro će postati slobodan igrač, javlja „Sportski žurnal“.

Naime, Maksimović, koji je sa Astanom igrao Ligu šampiona i sa njom zauzeo četvrto mesto u konkurenciji Atletiko Madrida, Benfike i Galatasaraja, napušta kazahstanski klub zbog neisplaćenih zarada.

Kako je zahtev za raskid ugovora podnet pre isteka prelaznog roka, i praktično je sigurno da će takav epilog i uslediti, Maksimović će moći da pojača bilo koju ekipu bez obeštećenja, iako je istekao prelazni rok.

Iako ne postoje zvanični nagoveštaji, sigurno je da bi strelac gola za titulu šampiona sveta bio i više nego dobro pojačanje u borbi crveno-belih za plasman u Ligu šampiona.

Ostaje, doduše, pitanje kakav bi doček imao među navijačima, ako se u obzir uzme način na koji je napustio klub, ali ukoliko postoji želja Grofa Božovića, ne treba sumnjati u Maksimovićev povratak na Marakanu.

U svakom slučaju, mladi vezista biće jedan od najpoželjnijih slobodnih agenata ovog prelaznog roka.

0
0

4 Komentara

  1. ako ovaj dodje gotovi smo,bez Omarua Bozinova I Zivkovica smo propali.Cestitam zvezdi na tituli videcemo dalice te kvalifikacije za LS igrati bolje od nas.

    0
    0
    Odgovori
  2. A još što pokušavate da napravite da je Maksa kriv što je napistio Zvezdu, pa da li vas je bar malo sramota?

    Nađite na jutjubu njegovu izjavu, pa preispitajte malo sebe. Momak voli Zvezdu više od svega, ali koliko god voleo nekog kad te taj neko neće i šikanira sasvim je prirodno da ga napustiš.

    0
    0
    Odgovori
  3. Daj budite malo realno. Razumem da su većinski ostrašćena deca ljudi koji “piskaraju“ za ovaj sajt, ali ovako nešto nerealno napisati… ovaj momak u Astani ima platu kao pola Zvezdinih i Partizanovih prvotimaca, za njega ima interesovanja od strane najvećih klubova, Zvezda se prema njemu u prošlosti ponašala kao da je ker (o tome je i sam pričao posle SP-a), tako da stvarno ne vidim kako ste ga vi povezali sa Zvezdom.

    0
    0
    Odgovori
  4. I Jaja Ture ide iz Sitija sad je sansa za Zvezdu…
    Samo sam cekao da izadje negde ova vest,decko ceka ponude iz Evrope kakva Zvezda…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter