3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SPORAZUMNI RASKID: Partizan se razišao sa još jednim prvotimcem, koji je već u novom klubu

Objavljeno: 01.02.16 u 10:16

Posle Nikole Ninkovića koji se vratio sa Kipra i uputio u Italiju, Partizan je raskinuo ugovor sa još jednim fudbalerom.

Iako je prethodnog leta došao u Humsku sa velikim očekivanjima sa obe strane, već ove zime došlo je do raskida saradnje. Nikola Trujić nije se snašao pod vođstvom čak tri trenera (Zorana Milinkovića, Ljubinka Drulovića i Ivana Tomića), pa je bilo za očekivati da će napustiti redove još uvek aktuelnog šampiona.

Kako nije otputovao sa ostatkom tima na Kipar na pripreme, jer mu je fer i korektno od starta rada Ivana Tomića rečeno da nije u prvom planu, morao je da pronađe novu sredinu. Bivšem napadaču Napretka nije bilo teško, pošto je u redu uveliko stajala Vojvodina, koja ga je brže-bolje prigrabila za sebe.

Tako je Trujić već u Novom Sadu na pripremama sa ‘lalama’, piše ‘Žurnal’, pa je već stavljen na raspolaganje Nenadu Lalatoviću, dok je sa Partizanom sporazumno raskinuo saradnju.

0
0

3 Komentara

  1. Ne zna on da cita druze,njemu a i ostalima jedino da se nacrta da bi razumeli,posteno su se ogresili o Trujica,Zao mi je samo sto se nije vratio u Napredak jer gledati Trujica na terenu je uzivancija,a skoro sam siguran da ce Napredak ponovo u JSL …Nadam se njegovim golovima upravo protiv Partizana…

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislim da je kod Trujica pogresila i uprava pa i Tomic. Tomicu,trebao si Trujicu dati ozbiljnu priliku,setite se gola Steaui pred kraj meca,a nije igrao od pocetka. Citaj Tomicu komentare navijaca Partizana,nadje se tu poneki dobar savet. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Потпуно се слажем. Момак је ко тенк и има неки осјећај. Мислим да је нарочито добар за бункер игру – оно због чега смо киксали ове године толико бодова упркос лошој одбрани. Прошлих година смо увијек имали по једног „сивоњу“ који је бункерашима увалио гол и тако терао да се екипе отворе. Сада је то све млако јер су нам сви добри ако се игра отворено. Чим нека екипа почне да се брани, ми имамо проблема да утопимо гол.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter