4
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOV NAPADAČ VISOKO KOTIRAN: Božinov bolji od Berbatova

Objavljeno: 31.01.16 u 17:42

Napadač crno-belih dobio lepo priznanje u domovini.

Valeri Božinov je i dalje cenjen u Bugarskoj iako je poslednjih godina pao u zapećak kada se radi o nastupima u nacionalnom timu. Fudbalski savez objavio je najbolje igrače u prošloj godini, a visoko mesto zauzeo je napadač crno-belih.

Na toj listi Božinov je četvrti sa 26 osvojenih glasova, iako nije imao previše nastupa u reprezentaciji Bugarske.

Dakle, to laskavo priznanje zaslužio je isključivo nastupima u dresu Partizana u kom je u jesenjoj polusezoni bio jedan od najefikasnijih igrača sa 12 golova na 19 odigranih utakmica u Superligi Srbije. U Evropi nije bio tako raspoložen, te je ostao na ‘nuli’ kada se radi o golovima.

Za najboljeg fudbalera Bugarske proglašen je napadač Spartaka iz Moskve Ivelin Popov, a zanimljivo je da je najpoznatiji igrač iz zemlje naših istočnih suseda Dimitar Berbatov tek na šestom mestu ove liste.

0
0

4 Komentara

  1. Za prvi deo komentara sve ok, ali gde nadje Kataia molim te, ne lozite se vise na propalog talenta, u ovoj smesnoj srpskoj ligi od zone na gore sve isti kvalitet igraca! Videcemo kad ode negde kako ce da se pokaze, po mojoj proceni… necemo vise nikada da cujemo o njemu, dok se ne vrati u zvezdu opet! A xa xa xa xa xa xax a

    0
    0
    Odgovori
    • decko sta ti je ,,upalo“smesno????? Pricas o igracu koji deli prvo mesto strelaca Super lige,iste one lige koju su rakari uz pomoc FSS i Toline voline osvajali za redom nekoliko puta…Kako i gde ce se prodati vise nije vazno i da nije talenat ali sigurno znaci milijardu posto nece otici za ves masinu kao pojedinci iz rakaskog sportskog drustva!!!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Manje smešno, više tužno.
    Berbatov je jedan od najinteligentnijih i najpotkovanijih centarfora IKAD, na svetu, u istoriji fudbalske igre, tako da su bilo kakva poređenja sa njim besmislena.
    Jednako kao i vaš naslov.
    (To je kao da nekog iz naše lige upoređujete sa Kataiem. Dok oni igraju fudbal, on se igra. 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter