4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NASTAVLJA ‘LUTANJE’: Bivši ‘vunderkind’ Partizana odlazi u Portugaliju?

Objavljeno: 30.01.16 u 12:09

Posle epizode za zaborav u Viteseu mladi vezista se seli u Portugaliju.

Nije želeo da se dokazuje u Partizanu i prešao je u Čelsi kao srpski „vunderkind“. Ipak, mlad je da zauzme mesto u timu Fabregasu i Oskaru, te je prosleđen u Vitese. U žuto-crnom dresu nije dobio priliku. Reč je o Danilu Pantiću, jednom od momaka kome je karijera krenula nizbrdo od kada je napustio Srbiju.

Danilo Pantić još uvek čeka šansu u prvom timu Čelsija, a ovog proleća je neće dočekati. Obućiće plavi dres, ali Belanensesa. Kako MocartSport prenosi dva kluba su se dogovorila o šestomesečnoj pozajmici. Belanenses se trenutno nalazi na 12. poziciji u Primeri.

0
0

4 Komentara

  1. Kako, pa zar nije on već odavno klasa koja zaslužuje prvi tim Čelzija? Zar nije otišao iz Partizana da igra na visokom nivou koji zaslužuje, u ligu ranga engleske PL? Zbog alavosti njega i njegovog oca je upropastio karijeru, obećavao je mnogo ali džabe kad u glavi nema ništa. Sledeća stanica je Kipar, tamo neki Apolon u kome završe svi ti naši talenti alavi na pare ili AEL, i onda Kazahstan klub tipa Ordabasi, Kairat da bi na kraju usledio povratak na srpske livada i to u Voždovac ili Rad pošto nama u Partizanu više ne treba. Samo neka mu njegov pametni tata nalazi klubove i upravlja karijerom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Posle Portugalije sledi povratak u Srbiju, nazalost. Slican scenario ceka i Tvorzicevog pulena u Liverpul. Treba odigrati 3-4 sezone u Srbiji pa tek onda inostranstvo.

    0
    0
    Odgovori
  3. Naša deca su previše u nebesima nego na zemlji, zato nikada neće ništa uraditi u svojoj karijeri.. Već su superstar u svojim glavama a ni osamnaest godina nemaju, tuga…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter