0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVAN TOMIĆ: Sve me raduje sem gola sa 16 metara!

Objavljeno: 29.01.16 u 19:35

Trener Partizana, Ivan Tomić istakao je posle pobede svojih pulena nad Klužom 3:1 da ga raduje pristup igri, ali da je bilo i grešaka.

– Ne bih pridavao poseban značaj prvoj utakmici, niti bi njen rezultat trebalo da nas vodi u nekom prvacu, već se ovde radi o odnosu i pristupu obavezama. Nemam nijednu zamerku na odnos bilo kog pojedinca ili na ono što se dešavalo na terenu. Naravno, postoji dosta stvari koje ćemo popravljati, ali mi se dopadaju pristup i određeno samopouzdanje – rekao je Tomić za MocartSport i prešao na stvari koje su bile odlične:

– Realizacija je bila dobra. U prvom delu smo iz dva šuta postigli dva gola. Prvih 25 minuta igrali smo dobro, čak su momci uradili neke stvari uvežbavane na treningu, ispalo je sjajno. Raduje me i preuzimanje odgovornosti, samopouzdanje poslednje linije koja želi da igra jedan na jedan.

Ivanu Tomiću je zasmetao samo jedan detalj, naravno u situaciji kada je primljen gol.

– Primili smo gol kakav ne bi smeo da nam se desi, da nam igrač bude sam u 16 metara – zaključio je Tomić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter