0
Evropske lige

FOTO: TWITTER

ŠOK NA ETIHADU: De Brujne doživeo tešku povredu! (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.16 u 08:48

Mančester siti obezbedio je plasman u finale Liga kupa Engleske, ali je možda na duži period izgubio jednog od ključnih igrača.

U još jednom odličnom meču Siti je slavio protiv Evertona, iako su imali lo š rezultat iz prvog meča (1:2) i gubili su u prvom poluvremenu.

‘Građani’ imali više sreće i 20 minuta pre kraja Kevin De Brujne donosi prednost od 2:1. Ekipa Sitija je kod ovog gola imala i naklonost sudije koji nije primetio da je Sterlingu pri asistenciji ka Belgijancu lopta ‘pobegla’ u gol aut.

Nešto kasnije Belgijanac je asistirao Agueru za gol koji je Mančester siti odveo u finale sa Liverpulom. Međutim, samo u samom finišu meča stradala je noga sjajnog veziste, a sve je u prvi mah delovalo poprilično strašno.

(Izvor: youtube / mrFOOTBALL)

– Teško je sada reći. Sa doktorima je. Mogli bi da budu medijalni ligamenti kolena. Sutra ćemo imati više vesti o njemu, ali ovo nije naivna povreda – rekao je Manuel Pelegrini posle utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter