3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NASTAVAK SERIJE: Zvezda pobedila Kopar u senci povrede mladog Adžića (VIDEO)

Objavljeno: 24.01.16 u 17:47

U prijateljskom meču odigranom u Sloveniji, Crvena zvezda je savladala Kopar rezultatom 4:3 (2:1).

Crveno-beli su sjajno otvorili meč i poveli već u 2. minutu. Bila je to majstorija Vieire koji se oslobodio trojice igrača i matirao golmana slovenačkog tima. Ipak, samo 10 minuta kasnije bilo je 1:1. Posle kornera Valensija je matirao nemoćnog Kahrimana. U 17. minutu Ibanjez je uposlio Vieiru, a Portugalac nije bio dovoljno koncentrisan. Crvena zvezda je na poluvreme otišla sa prednošću golom Srnića glavom posle centaršuta Petkovića. Prvo poluvreme za lidera srpskog šampionata igrali su Kahriman – Petković, Jovanović, Luković, Ibanjez – Srnić, Donald, Grujić, Plavšić – Vieira i Jović.

(Izvor: YouTube/SerbianSSSS1)

U drugom poluvrmenu Miodrag Grof Božović je na teren poslao postavu Kahriman – Mijailović, Pavićević, Rendulić, Ristić – Nikola Jovanović, Ahčin, Stojanović, Adžić, Vered i Joveljić. Već u 54. minutu Kopar je poravnao na 2:2. Nespretno je reagovao Rendulić i savldao je Kahrimana. Samo četiri minuta kasnije dogodio se maler za crveno-bele, mladi Adžić se teško povredio i sa terena su ga izneli doktori, a u igru je ušao Plavšić.

Crvena zvezda je do novog vođstva stigla u 64. minutu. Korner je izveo Stojanović, a Pavićević je bio najviši u skoku za 3:2. Crveno-beli su do veće prednosti mogli već u 73. minutu, ali je Stojanović zaobišao golmana i pogodio samo okvir gola. Ipak, na korak do pobede u 78. minutu doveo je Plavišić golom sa 20 metara.

Kopar se u igru vratio u 84. minutu kada je Lokaja smanjio na 3:4, a samo dva minuta kasnije moglo je biti 4:4, ali domaćin nije iskoristio veliku grešku mladog Manojlovića.  To je bila ujedno i poslednja šansa na utakmici u kojoj je Crvena zvezda sa 4:3 savladala Kopar.

0
0

3 Komentara

  1. А ко је био судија на мечу, јел Терзићев неки рођак ?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter