9
Domaći fudbal

ALBERT NAĐ: Nisam se tukao sa Andrijnim ocem!

Objavljeno: 24.01.16 u 18:10

Na pismo koje je javnosti uputio otac Andrije Živkovića, Jovica prvi je odgovorio legenda „juga“ Albert Nađ.

Nekadašnji vezista „parnog valjka“ je istakao da nikada nije bilo fizičkog sukoba između Jovice i njega.

– Fizičkom sukoba sa Jovicom Živkovićem nije bilo. Ne bih sebi dozvolio da se spuštam na taj nivo. Tačno je da je bilo razmene mišljenja i verbalnog sukoba, kao i da sam Andrijinom ocu rekao da mislim kako je tadašnji ugovor poguban po Partizan – rekao je Albert Nađ za MocartSport.

Nađ takođe navodi da je bio protiv prodaje dela prava na ugovor Andrije Živkovića izraelskom menadžeru Piniju Zahaviju, a da su istog mišljenja bili sada već bivši predsednik kluba Zoran Popović, kao i član Upravnog odbora Milan Obućina.

Andrija je, kao stipendista, dobio finansijski „jači“ ugovor nego što su u tom trenutku imali pojedini prvotimci ili treneri u Omladinskoj školi, između ostalog zaslužni i za njegov razvoj. Bio sam protiv takvog ugovora. Što se tiče drugog sastanka, glasao sam protiv prodaje bilo kakvih procenata, a kamoli 25, na šta je Partizan pristao. Dovedeni smo, međutim, pred svršen čin, iako su, osim mene protiv glasali još Zoran Popović, Milan Obućina i još neki ljudi, ali je odluka bila doneta i pre glasanja.

Nekadašnji vezista Partizana je demantovao da je bio čovek Dragana Đurića, sa kojim se kako kaže u mnogo čemu nije slagao.

– Prozivaju me da sam bio čovek Dragan Đurića, a malo ko zna da sam se sa prethodnim predsednikom bezbroj puta sukobio, jer se nisam saglasio sa pitanjima koji se tiču vođenja kluba. Zato sam i pokrenuo peticiju, a kasnije bio zagovornik promena. To se zna. Ono što se ne zna jeste da je upravo Jovica Živković na tom sastanku, godinu dana kasnije, tražio 25 procenata iz ugovora za sebe. Kako on to kasnije deli, da li uzima za sebe ili nešto pripada menadžeru Predragu Đorđeviću uopšte me ne interesuje. Moj stav je da je taj potez bio katastrofalan po Partizan i da je, posle potpisivanja samo jednoipogodišnjeg ugovora sa Danilom Pantićem, ovo drugi najgori ugovor u 70 godina dugoj istoriji kluba. Te procente nikad ne bih dao.

Albertu Nađu je zasmetala izjava Jovice Živkovića da je Andrija Partizanu doneo 8.250.000 evra, čime se podaštava učinak ostalih igrača.

– Ako je samo Andrija doneo taj novac, kako kaže njegov tata, onda se pitam gde su bili i šta su radili ostali momci koji su izborili plasman u Ligu Evrope. Jesu li bili marionete? To bi bilo kako kad bi Ivica Iliev dobio sve zasluge za prolaz Njukasla, jer je postigao gol za 1:0 i produžetke. A bilo nas je dosta te večeri na Sent Džejms parku – rekao je Nađ za MocartSport.

0
0

9 Komentara

  1. Žile je koštao PFC ulaska u Ligu Šampiona. Znači, nekih 10 miliona smo izgubili isključivo zbog njega. Tačka o parama. Šteta je, jer, njemu tek treba nadgradnja od talenta do kompletnog igrača i – mnogo mu nadgradnje treba. Naravno, na njemu je. Savet za klinca je – uči kako je Novak, čim je dorastao, tatu sklonio u stranu i počeo da misli svojom glavom – pogledaj gde je danas a, seti se kako je zbog uganuća leve trepavice predavao svaki drugi meč, dok je tata „vodio poslove“. Toliko.

    0
    0
    Odgovori
  2. ni prva ni poslednja povreda u fudbalu , pa i balet da je igrao mogao je da se povredi ,a to sa bastom ti govori da je los, znas coveka

    0
    0
    Odgovori
  3. Jedan od najgorih ljudi u nasem fudbalu. Covek koji je Basti upropastio reprezentativnu karijeru slomivsi mu rame u 47. minutu prvog poluvremena derbija dok je lopta isla u aut. I treba cika Jovica da pokaze o kakvom se olosu radi.

    0
    0
    Odgovori
  4. pa samo zaboravni i neobavesteni mogu da lupetaju protiv nadja koji je veliki partizanovac i sam se suprotstavljao djuricu i ostalim glodarima iz tadasnje uprave – samo ko ga mrzi moze da prica o njemu kao nepostenom i lazovu

    0
    0
    Odgovori
  5. Nadj legenda juga? Od svih njegovih partija u Partizanu , sećam se jednog derbija kada ga je nekakav Perović izlomio i postigao lep gol. Mislim da je Nadj posle driblinga pao na ledja.Sa ovim tekstom je zaokružio moke mišljenje o njemu.Nadam se da su mu sinovi na mamu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter