1
Evropske lige

ZA NJEGA U EKIPI NEMA MESTA: Kavani napušta PSŽ

Objavljeno: 18.01.16 u 11:54

Posle nesuglasica sa glavnim strategom parižana Loranom Blanom, Edinson Kavani je izgubio mestu startnoj postavi „svetaca“, što je dobra vest za evropske velikane.

Za Urugvajcem ludi čitava Evropa. Real, Arsenal, Mančester Junajted, Čelsi…

Ali, ko je spreman da iskešira 70 miliona evra? Spekuliše se da bi Zidan žrtvovao Tonija Krosa i tako obezbedio novac i mesto za Urugvajca u timu „kraljeva“. Čelsiju očajnički treba napadač, jer rezultati trpe, a Košta, Remi i Falkao ne mogu u potpunosti da zadovolje želje nevijača „plava“ i trenera Gusa Hidinka.

Luj Van Gal je u velikoj dilemi – da li dati novac za vezistu ili napadača, jer je pored Kavanija želja tima sa Old traforda i zvezda Bajerna iz Minhena, Arjen Roben. poznato je da Arsen Venger ne daje velike pare za dovođenje pojačanja, tak oda Kvanijeva sledeća stanica neće biti London.

Kavani je za sada u otvorenom sukobu sa Blanom i svi slute da će ta njihova svađa kulminirati njegovim odlaskom iz kluba. 

Kraj prelaznog roka samo što nije, a Kavani još ne zna svoju sudbinu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter