5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOĆE LI SE GROBARI RAZOČARATI: Babović nije na spisku Tomića, ali nema ni najboljeg napadača

Objavljeno: 14.01.16 u 10:15

Fudbaleri Partizana okupili su se posle novogodišnjih praznika i počinju pripreme za nastavak sezone u dosta izmenjenom sastavu.

Naime, na spisku igrača u odnosu na jesen nema dva veoma važna igrača. Danima se spekulisalo da će Stefan Babović napustiti crno-bele što je danas dobilo potvrdu. Ivan Tomić ne računa na iskusnog vezistu, koji je dobio slobodne ruke da pronađe novu sredinu. Ipak, daleko veće iznenađenje je izostavljanje Abubakara Oumarua. Poznato je da Partizan želi da proda Kamerunca, ali je čudno što najbolji pojedinac crno-belih nije na spisku igrača koji treba da se jave na prozivku.Takođe, nema imena Ivana Šaponjića koji je zvanično član Benfike.

Takođe, greškom su sa spiska ispali Živko Živković i Miloš Ostojić što je znak da je stručni štab u pripreme krenuo nespreman. Od novajlija tu su Nemanja Mihajlović, Marko Jovanović, Bojan Šaranov i Everton Luiz.

0
0

5 Komentara

  1. Abu je dobar igrac i treba Partizanu ali ako moze dobro da se proda to je realnost naseg fudbala .U utakmicama gde je Partizan igrao na kontru tu je bio odlican, bio je problem kada ekipe dodju i brane se tu je pruzao slabije partije,kao i zadnja loza koja mu je bila veliki problem.U Partizanu verovatno znaju sta je oroblem.

    0
    0
    Odgovori
  2. O kakvoj gresci za Ostojica vi pricate, decku je istekao ugovor krajem prosle godine i on vise nije igrac Partizana, a i da nije tako, jos uvek se oporavlja od operacije potkolenice!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter