6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA SAGA: Jovanović može u Bordo, ali pod jednim uslovom?

Objavljeno: 13.01.16 u 19:25

Saga oko transfera Vukašina Jovanovića iz Crvene zvezde se nastavlja.

Uprava kluba odbila je izdašnu ponudu od 2,4 miliona evra plus 20 posto od sledećeg transfera „zlatnog orlića“. Predsednik Bordoa je izjavio da tu nije kraj. I po svemu sudeći nije. U razgovoru za MocartSport sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević je istakao da postoji mogućnost da Vukašin Jovanović ipak napusti stadion „Rajko Mitić“.

– Danas je na stadionu bio Vuletov menadžer Rade Ćaldović. Rekli smo mu naš stav: Jovanović nije na prodaju, ali možda bismo mogli da omekšamo ako nam se otvore karte i u narednom periodu angažujemo igrača top klase. Tačnije, štopera top klase. Nekog ko bi nam garantovao dobre partije, ko može da odigra na vrhunskom nivou kvalifikacije za Ligu šampiona. Ako takvog dovedemo onda bismo mogli da razgovaramo o prodaji Jovanovića. Naravno, u slučaju da Bordo pristane na naše uslove – rekao je Raosavljević za MocartSport.

0
0

6 Komentara

  1. Gonzales Pirez i La Talek su igraci zvezde ! Vule odlazi jer se ovakva ponuda ne odbija.A,Terzic je vidjen u Novom sadu i ceka se ‘bomba’.

    0
    0
    Odgovori
    • tako je,ta transfer bomba o kojoj Ilijev priča danima izgleda da će explodirati ovih dana al na marakani

      0
      0
      Odgovori
  2. posle 10 god. cigani najzad docakali da i oni pricaju o transferima svojih igraca,zato njihovu srecu i ushicenje razumem.neki od njih se i ne secaju tih vremena jer su bili mali.

    0
    0
    Odgovori
    • Ako aludiras na transfer Grujica, mali se bar dobro „unovcio“…i jaci je transfer nego sto cete vi dobiti za Saponjica i Zivkovica zajedno! Kako god bilo, i sta god bilo u tekstu gore pise o desavanjima u nasem najtrofejnijem klubu…koga uopste zanima tvoje trabunjanje?! Idi vidi sta kaze Ivanic! Izgleda da vas je opet oladio!

      0
      0
      Odgovori
      • Pusti ga vidis da je prsao 🙂 Zvezda ce za Jovica dobiti vise nego oni za Zivkovica i Saponjica,vec smo dobili za Jovica 1.4 miliona i jos jedno 400-600.000 to ce biti 2 milke a oni za Saponjica 1.01 milion i za Zivkovica neku sicu isto 700.000-1milion taman tu negde k’o Jovic njih 2 ha,ha. Sledeci transfer k’o Grujicev ostvarice u sledecem milenijumu posto im Teleoptik igra beton ligu a izvor presusio ha,ha…Sta ce tek da rade kada Zvezda bude dobijala milione za Jovanovica,Ristica,Kataia,Srnica,Vieiru,Plavsica,Petkovica,Donalda,Ibanjeza+jos nekoliko omladinaca i pojacanja koja stizu uskoro $$$ u najavi a grobari ce da ricu ovde na sav glas ha,ha…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter