0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVINARI SE PITAJU GDE JE: A Parker glasao za najboljeg na svetu, evo i koga je izabrao?

Objavljeno: 12.01.16 u 09:47

Crvena zvezda je u ponedeljak startovala sa pripremama za prolećni deo sezone, a na prozivci je trebalo da se pojavi i otpisani napadač Džouš Parker.

Njemu je istekla pozajmica u Aberdinu, ali se u Beogradu nije pojavio. Navijači Crvene zvezde bi rekli da ne mora. Ipak, Parkeru se nije izgubio svaki trag kao nekoliko puta dok je nosio dres Crvene zvezde. Naime, kapiten Antigve i Barbude je glasao za najboljeg fudbalera sveta. On je pet poena dao napadaču Bajerna iz Minhena, Robertu Levandovskom, tri boda su pripala Nejmaru, a sada zvanično najboljem na svetu Lionelu Mesiju jedan poen. Sad ostaje da se vidi da li će Parker posle glasanja doći u Beograd.

Miodrag Grof Božović je juče na okupljanju u šaljivom tonu rekao da se reprezentativac Antigve i Barbude nalazi u sjajnom stanju i da će konkurisati za prvi tim, naravno, čim se vrati…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter