5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEIZVESNOST: Partizan ostao bez jednog štopera,’omraženi’ igrač Grobara neće na prozivku?

Objavljeno: 12.01.16 u 10:51

Partizan bi pred prozivku u četvrtak mogao da ostane bez još dvojice prvotimaca.

Naime, kako prenosi list Sport, Partizan je ostao bez jednog standardnog štopera. Reč je o Brazilcu Fabrisiju Dornelasu sa kojim je navodno dogovoreno da se ne vraća iz domovine, već da pokuša da pronađe klub u zemlji fudbala i kafe.

Veliki znak pitanja stoji i kod Stefana Babovića. Iskusni vezista ima odršene ruke da promeni sredinu. Po nekim najavama on se neće pojaviti na prozivci Ivana Tomića, mada prvi čovek kluba Ivan Ćurković kaže da će o zmaeniku kapitena odlučiti sportski sektor.

Stefan ima ugovor sa klubom i pitanje njegovog statusa je u opisu posla sportskog sektora. Obavljeni su neki razgovori u vezi sa tim, no, neka trener i sportski direktor odluče o svemu što se tiče tima. Imaju našu punu podršku – rekao je Ćurković za Sport.

Partizan je do sada napustio Petar Grbić (Ahisar) i Ivan Šaponjić (Benfika).

0
0

5 Komentara

  1. Naci ce oni nekog drugog na nekom gradilistu u Brazilu,kad imaju radnici pauzu za topli obrok i koriste je da odigraju malo fudbala izmedju sebe.Imaju takve skaute da je to neverovatno.Jedan takav im je doveo igraca do Bgd i tek tada otkrio,kad izasli iz aviona da je on gradjevinski radnik a ne fudbaler.Cirkus od kluba.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mozete da dovedete Asprogenisa i Boju ! A,trener bi mogao da bude Mateus.A,onda bi svi vi mogli da mu oprostite sto je u knjigama pisao o grobarskom postenju.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dovesti Dzonija (Uefinog zasticenog svedoka) oprostiti mu ruznu proslost i dati priliku da se dokaze u najuspesnijem timu Nezavisne Republike Srbije-Partizan-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!! ..Razloga ima vise: Navikao je Dzoni da igra za obecanja, da mu se ne plati dogovoreno i zasluzeno, posten je za razliku od ogromne vecine pecurkanaca, malo vredi koliko moze da prica-istinu… .!. xxaaxxaa .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Zaboravio si jedno,da Dzoni ima karakter za razliku od tebe,da je prava Srbenda i da nikad ne bi presao u hrvatski klub.Kakva da mu je bila proslost,ne zeli i ne zasluzuje jos ruzniju buducnost.Ostace upamcen kao bivsi kapiten najveceg kluba na Balkanu i najbeceg brenda u Srbiji.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter