6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE MOŽE VIŠE U KINI: Iskusni napadač se vraća, da li u Partizan?

Objavljeno: 12.01.16 u 10:05

Danko Lazović ne želi više da igra u kineskom fudbalu i odlučio je da se vrati u Beograd.

Iskusni npadač pregovara o rastanku sa Peking Enterprajzom. Kako kaže ne može više da izdrži to što je u Kini sam, a porodica u Srbiji. Rešen je da se vrati, ali da li u Partizan, još uvek nije poznato.

– U Pekingu sam i čekam raskid ugovora. Ne mogu više da izdržim. Porodica mi je u Srbiji i daljina mi preteško pada. Aleksandar Stanojević je ekipu odveo na pripreme, ali sam ja ostao. Želim da idem. Nazad u Partizan, ne znam ništa o tome. Sve kombinacije su moguće. Prvo da raskinem ugovor sa Pekingom – rekao je za Sportski žurnal, Danko Lazović.

0
0

6 Komentara

    • Od kupa nema nista,ima jacih ekipa od vas,mada su iznenadjenja moguca i imate prava da se nadate.A da vam treba neko iskusan,to si u pravu,ne moze Casa Ilic sam da psuje sudije tokom celog meca jer uglavnom ne igra,potreban je jos jedan takav,koji ce da sudi umesto njih i psovkama im sugerise sta da rade.

      0
      0
      Odgovori
    • Ne lupaj ti,smejace ti se ljudi na ovom komentaru.Da nije hteo,ne bi otisao,cim su mu ponudili malo vecu kintu.Iako je pun ko brod,nije casio ni casa,nego je odmah digao sidro.Pazi da ga ne dovedu u ovim godinama,vidis da prave mladu ekipu,mada se prodaja Saponjica ne uklapa u tu koncepciju.

      0
      0
      Odgovori
  1. Šta ćeš nam?
    Prvo imaš 32 godine
    Samo me zanima kako će Iliev da reaguje pošto on ne kupuje ponuđene igrače.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter