0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/youtube

DERBI SRPSKIH GOLMANA: Pobeda Rajkovića, a Stojković je dokazao da je majstor za penale (VIDEO)

Objavljeno: 11.01.16 u 00:14

U derbiju Izraela, Makabi Tel Aviv je savladao Makabi Haifu rezultatom 2:1 uz zapažene partije srpskih golmana.

Svaki derbi izaziva puno pažnje, a isto tako i golmani mogu biti ključni elementi takvih utakmica. Zato je ljubiteljima fudbala iz Srbije zanimljiv bio duel dva Makabija na čijim gol-crtama stoje Vladimir Stojković i Predrag Rajković.

Iskusniji među njima danas je bio pred ‘baražnom paljbom’ protivnika i nije uspeo sve da zaustavi, iako bi mogao da dobije prelaznu ocenu za svoj nastup.

Primio je dva gola, u 32. minutu od Zahavija i 36. minutu od Ben Haima, ali je svoju ekipu svojski sačuvao na početku drugog poluvremena kada je odbranio jedanaesterac i ostavio Makabi Haifu u životu.

Na drugoj strani Predrag Rajković takođe je imao nekoliko sigurnih intervencija, ali je bio nemoćan u 70. minutu kada je Benajun poslao loptu njemu iza leđa.

U samom finišu ‘napao’ ga je i sunarodnik Stojković u nameri da izjednači rezultat, ali je Rajković preživeo i odneo pobedu u derbiju Izraela.

Evo najzanimljivijih detalja sa ovo susreta:

(Izvor: youtube / one)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter