2
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

STANIŠA MANDIĆ: Iza mene je najbolja godina u karijeri, a opet sam se uželeo fudbala!

Objavljeno: 08.01.16 u 14:15

Iza njega je praktično 12 meseci bez pauze. Iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu, brojni izazovi… Sa mnogima se Staniša Mandić uspešno izborio.

Sigurno da je imao mnogo blistavih trenutaka u prošloj godini. Mnogi nikada u karijeri neće biti ni blizu rezultatskih uspeha koje je ovaj momak ostvario sa samo 20 godina, a svi vrlo dobro znamo o čemu je reč…

– Na to pitanje odgovaram u sekundi, kao iz topa i bez trunke razmišljanja, Novi Zeland, titula prvaka sveta, kup Srbije sa klubom, sve to je doprinelo da 2015. bude moja najbolja godina u životu! Debitovao sam i za seniorski tim Crne Gore, što je takođe značajna stvar za mene. Jedino što mogu da poželim jeste da i ostale godine budu u najmanju ruku tako uspešne, a ako je moguće još i bolje – kazao je Staniša Mandić.

Pored mlade reprezentacije i u Čukaričkom je imao dobru sezonu. Igrao je na 26 utakmica, ostvario tri asistencije, ali nije uspeo da zatrese mrežu. Koliko je zadovoljan učinkom?

– Nije to alibi, međutim, činjenica je da sam na početku prvenstva bio prilično umoran zbog svega što sam prošao pre toga. Od 6. kola sam počeo da igram standardno i bio u timu sve do kraja prvenstva. Iskreno govoreći, bilo je i dobrih partija i onih koje su bile slabije. Imao sam mnogo šansi da postigem gol, ali nisam bio dovoljno svež u završnici. Dešava se svima… Očekujem da se to promeni u drugom delu šampionata. Obećavam da ću svakako pružiti sve od sebe! Baš sam se uželeo fudbala!

FOTO: FK Čukarički
FOTO: FK Čukarički

  Slede pripreme za prolećni deo sezone kada se nastavlja trka za bodovima u Superligi Srbije, a 27. januara proslaviće i svoj 21 rođendan.

– Tako je, ha ha ha. Očekujem i neki solidan poklon od drugara iz kluba – uz osmeh je rekao Mandić.

Na kraju je imao poruku i za Marka Grujuća, drugara iz omladinske reprezentacije Srbije, koji je nedavno potpisao ugovor sa Liverpulom.

– Prvo bih mu čestitao na sjajnim igrama u prvom delu prvenstva, onda i na prelasku u jedan od najboljih klubova na svetu. Nadam se da će ga zdravlje i sreća poslužiti da se dokaže na vrhunskoj fudbalskoj sceni. Srećno Grudži!

 

0
0

2 Komentara

  1. Ja sam mislio da je ovo nas novi Milosevic,Kezman.. veliki talenat ali jbg hoce on za crnu goru da igra. Hvala bogu imamo saponjica i jovica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter