5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLOVENIJA, KIPAR, LIGA ŠAMPIONA: Grof počinje stvaranje tima za LŠ na Kopru i na Kipru

Objavljeno: 08.01.16 u 13:26

Prozivka fudbalera Crvene zvezde za drugi deo sezone zakazana je za 11. januar u 11 časova.

Blago rečeno ubedljiva prednost na kraju jesenjeg dela šampionata omogućava stručnom štabu Crvene zvezde da polako započne uigravanje i formiranje tima za evropska takmičenja. 

Nakon prozivke, sledi put u Sloveniju, tačnije za Kopar, gde će boraviti od 14. do 28. januara. 

Drugi deo priprema Zvezda će obaviti na kiparskom ostrvu Pafos, na kom će boraviit od 31. januara do 14. februara. Nakon toga sledi povratak u Beograd, gde ih očekuje nastavak borbe za titulu prvaka u vidu utakmice sa timom Mladosti iz Lučana, sa kojom se sastaju 20. februara na stadionu „Rajko Mitić“. 

Zvezda je trenutno prva na tabeli sa 62 boda, čak 25 više od Čukaričkog i Borca iz Čačka, dok se Partizan nalazi na četvrtom mestu sa 36 bodova. Do kraja prvog dela takmičenja ostalo je još osam utakmica, nakon čega dolazi do prepolovljavanja bodova, te razigravanja najboljih osam timova za titulu i opstanak.

0
0

5 Komentara

  1. Samo mirno i sistematicno.
    Jeste cilj privodjenje lige i priprema za evropu primarno.
    No napokon postoji i osnov za skok u buducnost i da svi ti elementi omoguce da se sigurnim korakom krene i u ligu 16/17 i evropu. Uz pripremu novih transfera iz sopstvenog igrackog kadra i kupovinu sa potencijalom zarade od buducih transfera. I onda kad postavis stabilnost nema vise zloupotrebe tvog „loseg“ statusa. Nek nam je sa srecom uz pamet!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter