6
Domaći fudbal

POVUKAO NOGU: Fudbaler Partizana napustio Humsku

Objavljeno: 07.01.16 u 19:11

U redovima srpskog šampiona Partizana trenutno su aktuelni dolasci novih igrača, poslednji u nizu novajlija je Everton Luiz koji je predstavljen u sredu, ali igrači su krenuli da idu i u drugom smeru.

Prvi koji je ove zime napustio je kao što se i najavljivalo Petar Grbić koji je od danas i zvanično novi član turkog Ahisara, objavio je ovaj klub na svom internet sajtu.

Crnogorski reprezentativac će tako ponovo igrati u istom timu sa Milanom Lukačem koji je takođe član Ahisara, trenutno šestoplasiranog tima turskog prvenstva.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Krilni fudbaler koji je kod Ljubinka Drulovića igrao i na poziciji beka očigledno nije bio u planovima novog trenera Ivana Tomića pa je dobio odrešene ruke u pronalaženju novog kluba. Za sda nisu poznati detalji ugovora koji je crnogorski internacionalac potpisao sa novim poslodavcima.

Jeste li videli na kom mestu je Partizan na listi 200 najboljih klubova sveta u 2015. godini?

0
0

6 Komentara

  1. Jutros iz Intera,Bajerna,Barse,Mancestera zvali Ilijeva da im objasni kako je Everton zavrsio u partizanu…xaxaxaxaxa..

    0
    0
    Odgovori
  2. njegova vrednost 500 000€ oni ga prodali za 120 000€ jbg! sami krivi na pogresnim pozicijama koriscen pa nije bio bas atraktivan za trziste!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter