2
Evropske lige

FOTO: realmadrid.com

POTRESI NA PIRINEJIMA: Benitez otpušten iz Reala, već je poznat naslednik?! (FOTO)

Objavljeno: 04.01.16 u 16:48

Mnogi španski mediji prenose da je za 17 časova zakazana vanredna sednica na kojoj će biti objavljena smena na klupi ‘kraljevskog kluba’.

Posle serije loših rezultata i remija u Primeri, a po mišljenju navijača, i još lošije igre Real Madrida, došlo je vreme za razlaz ‘kraljeva’ i Rafaela Beniteza. Tu informaciju preneli su mnogi španski mediji, a sve će biti ozvaničeno u 17 časova na konferenciji za medije u glavnom gradu Španije.

Benitez je otpušten, a naslednik je već spreman. Naime, u isto vreme kada se najavljuje smena Beniteza, na ‘sva zvona’ najavljuje se povratak Zinedina Zidana, odnosno, njegovo prvo angažovanje kao prvog trenera, s obzirom da je bio pomoćnik Karla Anćelotija u njegovom mandatu.

Mišljenja na društvenim mrežama su podeljena, ali se nekako stidljivo širi optimizam da bi Zidan mogao da bude uspešan na klupi Reala i da bi njegov čelični karakter mogao da smiri turbulencije u uvek zagrejanoj svlačionici Reala.

On bi, prema navodima, već sutra mogao da preuzme rad sa Realovim zvezdama.

Čekajući konferenciju od 17 časova…

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter