1
Evropske lige

KAKVO BI TO BILO UŽIVANJE: Ronaldinjo stiže u Premijer ligu?

Objavljeno: 04.01.16 u 12:24

Jedan od malobrojnih preostalih umetnika u kopačkama Ronaldinjo mogao bi još neko vreme da uveseljava široke narodne mase, samo je pitanje gde odnosno na kojoj strani sveta je klub za koji će nastupati.

Menadžer 35-godišnjeg Brazilca u izjavi za Tajms rekao je da je istina da postoji interesovanje pojedinih klubova koji se takmiče u Premijer ligi, ali nije želeo da precizira o kome se tačno radi.

Međutim, isto tako postoje i ponude bogatih arapskih klubova sa bliskog istoka, kao i klubova iz MLS lige u koje sve češće odlaze igračke legende koje su na zalasku karijere.

Podsećamo da je poslednji klub za koji je Ronaldinjo nastupao brazilski Fluminenze sa kojim je raskinuo ugovor u septembru prošle godine.

0
0

1 Komentara

  1. Neka dođe u Partizan haha Šalu na stranu, Ronaldinjo mi je idlje omiljeni igrač i mislim da i ovako „star“ ima šta da pokaže. Smatram da je idalje nedostižan za današnje zvezde i da može da igra u velikim takmičenjima makar još neko vreme

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter