4
Domaći fudbal

AFRIČKA GOLGOTA JAGODINE: Prvo petarda u mreži, zatim tužba za srećan put!? (FOTO)

Objavljeno: 04.01.16 u 10:16

Fudbaleri Jagodine svakako neće po dobrom pamtiti put u Ganu.

I dok se lokalni mediji u Gani bave pitanjem da li je Jagodina bila dorastao protivnik za obeležavanje 80. rođendana Asante Kotoka (srpski fudbale, možeš li niže pasti? prim. aut.), mnogo zanimljivija vest od poraza od 5:0 stiže nam sa sajta „Gana veb“. 

Naime, prema izjavi prvog čoveka FK Tečiman, Majkla Kvadva Ntima, Jagodina je „bez pitanja iskoristila igrača Tečimana, Ebenezera Agjaponga“. 

Jagodina(Izvor : Printskrin/GhanaWeb)

– Saznali smo da će Agjapong igrati tek kada smo videli sastave oba tima. Ovo je potpuno nepoštovanje od strane Jagodine, obavestićemo FIFA u vezi sa ovim. Ovo je nedozvoljeno, moraju platiti zbog toga.

On je još i dodao: 

Momak je bio na probi u Egiptu gde su ga videli predstavnici Jagodine, koji su nas pozvali i pokazali interesovanje, ali to je bilo sve. Kako su mogli da ga koriste bez našeg znanja?

Ostaje nam da vidimo da li će Jagodinci zaista biti prijavljeni FIFA, ili će sve ostati na izjavi medijima.

0
0

4 Komentara

  1. Stavljati srpski fudbal u isti kos sa Jagodinom je i neozbiljno i bezobrazno! Jagodina je jedan od najgorih klubova u Srbiji, a Kotoko jedan od najboljih u Gani, pa shodno tome moze samo da cudi toliko visok poraz,,, Da su ovi iz Gane igrali sa Zvezdom recimo, popili bi bar 3 komada!

    0
    0
    Odgovori
    • je neozbiljno stavljati srpski fudbal u isti kos sa Jagodinom,jer je u poslednjih 6 sezona Jagodina osvojila kup Srbije i 2 ili3 puta se kvalifikovala za evropsko takmicenje.Jagodina nije igrala sa najboljim timom a o Zvezdi pricaj kada pocnu da igraju evropsko takmicenje i sigurno ces videti veci jad i bedu od ove urevijalne utakmice.

      0
      0
      Odgovori
      • Zvezda odavno igra u evropskim takmičenjima,prijatelju dragi….Ono čime se Zvezda ponosi,nema nijedan klub u regionu….Ja ne znam Ćuran kad si rođen,ali ako nemaš tek godinu-dve dana,onda si sa memorijom u klasi sa svojim nadimkom (da ne vređam životinju)… 🙂

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter