3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REHABILITIACIJA: Tomić vraća u tim igrača koji je bio u sukobu sa upravom, da li je to nova bomba?

Objavljeno: 03.01.16 u 14:10

Dok sportski sektor Partizana u dogovoru sa trenerom Tomićem traga za novim igračima koji bi mogli da pojačaju konkurenciju u timu novi trener crno-belih se prisetio i fudbalera koji je već pod ugovorom, a dugo je bio u zapećku.

Radi se o 22-godišnjem vezisti Ivanu Petroviću koji je zajedno sa Predragom Lukom bio odstranjen iz prvog tima zato što nije hteo da ide na pozajmicu u neki drugi klub.

Kako prenosi Sport Tomić je spreman da prući novu priliku Petroviću, koji će ići zajedno sa timom na zimske pripreme i mogao bi da bude zamena za Stefana Babovića koji je na putu ka jednom timu iz komšilika.

0
0

3 Komentara

  1. hvalim te boze da decko dobije sansu,mali igra stvarno srcem sto nam i treba,dosta je bilo onih sto dizu carape do kolena i zarumene se bezz trcanja

    0
    0
    Odgovori
  2. Jeste, to je nova bomba ivice ilijeva…vec 4-ta…tomic, saranov, jovanovic, petrovic sledeca i posledna bomba je fofana

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter