0
Evropske lige

POL POGBA: Želim da osvojim Ligu šampiona

Objavljeno: 03.01.16 u 09:19

Francuski reprezentativac Pol Pogba ne krije da namerava jednog dana da se domogne trofeja u Ligi šampiona.

Vezista Juventusa izjavio je da još nije mnogo postigao u svojoj karijeri, ali je dodao i da namerava da poštuje dres „Stare dame“ u kojoj nosi 10 na leđima.

– Želim da osvojim Ligu šampiona jednog dana. Očigledno je da je bez Andree Pirla, Artura Vidala i Karlosa Tevesa ovo drugačiji Juventus. Veća je odgovornost na drugim igračima i moramo da se fokusiramo i radimo kao tim. Pre sam imao Pirla uz sebe i uvek su rivali pratili njega, a sada isto rade sa mnom. Moram da pronađem pravi trenutak kada treba da dodam i zato učim od Inijeste – rekao je Pogba i dodao:

– Nisam klasična desetka zbog moje pozicije na terenu. Smatram sebe igračem sredine terena i čast je nositi broj tolikog broja osvajača Zlatne lopte. U istoriji Juventusa, to je važan broj i ja ga poštujem. Kada vidim broj ili čak samo moje ime, vidim samo Juve, uz želju da dam 100 odsto od sebe i pobedim – poručio je Pogba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter